Nu har segbloggarLythia slagit till igen, så detta inlägg får väl bli ett kortfattat "3 in 1" vad som försigått i mitt liv senaste dygnen.


Jo, i söndags blev det en hel del julfix, jag fick ryck och bakade kolor. Hittade ett recept i CHIC, och ja, dem blev uppskattade. Ett vuxenplus inför flytten kanske.
Granen sattes upp och pyntades, vi lade klapparna under, och det finns ett från Gina Tricot.. uuundraaaaar vem det kan vara till? :P
Nu syns det ju dock inte på bilden, men det är en jävla massa klappar. Många för att vara fem stycken som skall dela på dem iallafall! (Det ligger en massa mindre paket bakom och runt om de främre på bilden)

I går firade vi 1,5 år, min älskling och jag. Tog det sådär lagom soft som vi anser att man skall göra när det gäller halvåren.
Vi handlade klart det sista inför jul och sedan bjöd han mig på middag på Frid och Fröjd nere i stan. Vi smälte maten med varsin öl, Guinness för Patrics del och Kilkenny för min egen. Som vanligt :)


Förra julen låg Patric dundersjuk, och jag hoppas verkligen inte att det är min tur i år. Har ont i halsen och känner förkylningen bryta ut.. fan. Känner mig så jävla ofräsch, och allt julekalas lär inte göra det bättre sedan heller. Värst med förkylning och liknande är ju att man tappar smak och lust för det mesta.. jag vill njuta :(

Idag skall jag städa lite en gång för alla. Skall börja sy in och korta av en kjol jag fick hem i förra veckan som visade sig vara en del för stor.. nyårskjolen.
Nu däremot, tänkte jag dra upp min sega pojkvän ur sängen och fixa en mysig frukost med honom. Helst innan mamma och dem kommer hem med all julmat..


Ha det så trevligt och stressa inte ihjäl er för Jesus skull. Höhö. Så höres vi väl imorgon igen!

XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments