X - En flott ny tekstillampe med avlang form og 3 x Ø24 lampeskjermer i hvit tekstil.

Denne avlange lampen passer utmerket over et spisebord og gir en god nedovervendt belysning samtidig som tekstilskjermene lyses opp forsiktig i lyset fra pæren og skaper et vakker diffust omkringliggende lys.

X kommer i en serie som består av pendel, bord og gulv lamper.

Lunelamper har et stort utvalg av pendellamper og tekstillamper, se våre lamper på Lunelamper.no


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Den nye serien Anni fra Fischer & Honsel er bord og gulvlamper i en elegant stil med rektangulære tekstil og stoffskjermer, anni har en nydelig og enkel design som passer flott inn i de fleste interiørstiler.

Tilgjengelig i børstet messing og krom med hvit eller brun tekstilskjerm. Se hele utvalget av bordlamper og lamper på Lunelamper.no


Likes

Comments

Ny og elegant LED-skinne system fra M6 Fischer Leuchten, en tysk produsent med fokus på kvalitet, enkel bruk og godt design. M6 systemet går ut på at du kan velge blant en rekke LED-list lengder som du setter sammen med forskjellige koblinger. Du kan koble i en L form, en X form eller en T form, med alle disse mulighetene kan du lage din egen led skinne som for eksempel beveger seg langs veggen, opp i taket - rundt et hjørne og videre langs veggen.

M6 LED list systemet gir deg stor fleksibilitet og tar seg like godt ut i stuen, som på bad, soverom eller på kjøkkenet.
Unike belysningsmuligheter der du kan bestemme.

Lunelamper, Lamper og moderne belysning. Vi feirer 1 år som nettbutikk, besøk vår facebook og bli med på gavedryss i februar.


Likes

Comments

Nye maxi er en stor og avlang lampe med tre koneformede skjermer av tekstil. Lampen har en base av matt nikkel og cappucino fargede stoffskjermer. En varm og koselig pendellampe til spisebordet.

Se hele vårt utvalg av pendellamper i glass, metall og tekstil.

Vår nye tekstil lampe kommer fra Fischer & Honsel, en tysk tradisjonsrik produsent av lamper og belysning siden slutten av 1800 tallet. Med vår nye avtale øker vi vårt utvalg av lamper og belysning betraktelig, se vårt utvalg av lamper på nett .

Likes

Comments

Nytt utvalg av lysterapi og dagslyslamper fra Innolux er tilgjengelig i nettbutikken Lunelamper.no

Innolux lampene er sertifisert som medisinsk utstyr av Det Norske Veritas og tilfører 10.000 lux, UV-fritt lys til kroppen. Den ideelle avstanden er mellom 45-140 cm fra lampen og kan tilføre deg energi og årvåkenhet i de mørke vintermånedene hvor dagene er korte og dagslyset er svakt.

Se vårt nye utvalg av lys terapi lamper og dagslys lamper .

Finske Innolux designer og produserer sine lamper i Finland, i tillegg til lysterapilamper leverer dem også et stort og variert utvalg av flotte designlamper til hjem og kontor. Og vi er stolte over at Lunelamper er nå blitt Norsk forhandler av Innolux, beøsk vår nettbutikk og se vårt store utvalg av lamper og belysning .

Likes

Comments

Lunelamper er nå blitt forhandler for Markslojd - Vi er kjempeglade for å kunne tilby Markslojd sitt flotte utvalg til våre kunder. En av årets nyheter er Caramel . En spennende og fargerik lysekrone som gir energi og skaper liv til rommet, under bruk vil prismene gi et vakkert lysspill og gløde opp. Se vårt store utvalg av lysekroner på Lunelamper.no

Likes

Comments

Chapeau er en nydelig - håndlaget designlampe fra Italienske Slamp som kombinerer speilflater med metall.
Denne elegante kombinasjonen skaper en luksuriøs og elegant lampe som skaper et vakkert lysspill og refleksjoner i boligen. Via speilene spres dem ned og opp av lampen.

Håndlaget og designet i Italia, se alle våre nye lamper på Lunelamper.no

Likes

Comments

Devil Lysekrone

En moderne lysekrone - designet og håndlaget i Italia av Slamp

Devil er en lekker og moderne lysekrone / pendellampe. Med over en meter i diameter er dette en stor og mysteriøs lampe. Med hundrevis av overlappende røde piler tilfører Devil personlighet og karisma til etthvert rom.

Se hele vårt utvalg av vakre Lysekroner på nett. Med over tusen lamper kan vi tilby et stort utvalg designlamper. Lunelamper er en norsk nettbutikk som ønsker å fokusere på lamper og belysning som designes og produseres i Europa - derfor kan du finne mange små og spesielle lampeprodusenter hos oss.

Likes

Comments

​Valiant er en ny og flott gulvlampe fra svenske Belid - Dette er en elegant lampe med nedhengt lampeskjerm som kommer i fargene hvit og sort. 

Selve lampen men også lampeskjermen av tekstil produseres av dyktige fagfolk på fabrikken i Sverige. Se hele vårt utvalg av gulvlamper .

Likes

Comments

Ny flott gulvlampe fra svenske Belid - Produseres i Sverige.
Agent er en lekker "lyskaster" inspirert gulvlampe med tripod ben og justerbar i mange ledd.
Denne flotte gulvlampe modellen kommer i fargene sort og hvit og har E27 sokkel.

Besøk Lunelamper og se flere flotte lamper på nett. Se hele utvalget til Belid.

Likes

Comments