Kan man bli mer exalterad att efter långa år av frågor och funderingar vad man vill eller ska göra så har det löst sig själv och man vet att man hittat rätt!

För 4 år sedan så tog mitt liv en helt ny vändning, Jag fick något presenterat för mig som är helt sjukt, men då jag inte var lite rädd och undrade även vad andra skulle tycka så gjorde jag inte så mycket åt det förrän för ca 1 år sedan då jag verkligen fattade vad jag hade framför mig. Det handlar om Network Marketing, så jäkla häftig branch – om man hittar rätt företag!

Sir Richard Branson har även sagt i en intervju med Eric Worre - "All future jobs in the next 20-30 years will be created by Network Marketing Entreprenurs". Det är rikigt roligt att vakna upp på morgonen och ha något att se framemot. Det handlar om att utmana sig själv och i gengäld växer man som person något enormt., en resa inom personlig utveckling! Ni vet den känlsan när allt känns helt perfekt och att pusselbitarna faller på plats. SÅ där känner jag för denna branch och det österrikiska företag jag samarbetar med, Att kunna hjälpa andra människor och kunna ge dom chansen ur "ekojulet". Men visst finns det människor som fortfarande är "rädda" och lyssnar hellre på andra än att skaffa sig sin egen uppfattning av denna branch.

Let´s face the truth - Low price of entry - High level of support - Flexible time commitment - No experience needed - Positive environment - You get payed what your worth - Vart hittar du detta i ett normalt yrke? Vare sig det är utbildning eller jobb?

Network Marketing isnt perfect - It`s just BETTER! - Eric Worre


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har ni haft sådana dagar när allt går som man tänkt sig eller inte, Igår eftermiddag var en sådan dag. Började när min andra son kom hem från skolan... Jag var dock inte hemma och han brukar klarar sig själv i 15 minuter, Jag hämtade min största och min minsta på skolan, Så när vi öppnar dörren möts jag av tjock rök...Jag ropar på Thilo och undrar vad han håller på med - Jo han hade bestämt sig för att tända brasan i huset, hur då undrar jag? Med tidningspapper som pappa brukar göra... aaaaahhh Ungar säger jag bara, resterande av kvällen fick spenderas av härligt grilllukt, kändes som vi var ute i skogen. Inte nog med det, mina andra 2 som jag varit och hämtat, drar i gång sin cirkus. Min minsta grinade och gnällde fram till att hon skulle sova medans min pojkar bråkade och slåss så jag jag trodde mina öron skulle trilla av. Det är lustigt det där, allt man måste försöka klämma in på 3-4 timmar på en eftermiddag, matlagning,disk, tvätt, läxor,aktiviteter ibland måste man även handla innan det blir godnatt saga.

En härligt högljudd eftermiddag som går precis som man tänkt sig, NOT - Älskade ungar

Likes

Comments

​Ja ha, Jag är helt ny så det kommer troligtvis ta en hel del av min tid att få detta att fungera och att jag själv vet vad jag gör. Det finns ju redan miljoner bloggar och inte trodde jag att jag själv skulle starta en, men det känns ganska skönt att kunna sitta och för en gångs skull få ner det i skrift, istället för att gå runt och föra en egen dialog med mig själv. 

Det som angår oss mest, är också det som vi bryr oss mest om, vare sig det är familj, vänner, fritid,arbete eller vad det nu är...

Det är här engagemanget finns och där vi som människor faktiskt kan påverka ett beslut eller situation. Borde ta det från början så kanske det är lättare att hänga med. Jag och min man har haft det ganska berg och dalbanat i våra liv på både gott och ont,  Vi har gått från att bo i en källare för att jag oväntat blev gravid med vår första son, precis efter vi sagt upp oss båda från vårt arbete - till att vi tillsammans har idag ett hus i Skåne med 2 barn till. Det har funnits stunder där det rent av har varit förjävligt! Jag vet att jag är en stark person och har jag väl bestämt mig för något så tar jag mig igenom det, men det har funnit stunder där även jag vill lägga locket på. 

Men då kryper det där med engagemanget fram och jag inser att min tanke/ mitt sätt att tänka faktiskt påverkar situationen. Hur vi än vrider och vänder på det - så tävlar vi med oss själva - vår egen hjärna. MR Positive vs MR Negative. I varje situation förhandlar vi med MR P och MR N och både dessa väntar på att få kliva fram och "arbeta".

Finns det engagemang omtanke och positivitet så ser MR P till att det händer, men så fort man börjar tänka negativt Så kliver MR N fram och ser till att det blir precis så! ALLA vill vi ju nå högre, för det påverkar oss och förändrar även vår situation och sätt att tänka.
Likes

Comments