En ny VARNING som jag vill gå ut med nu, för att varna så många tjejer som möjligt!

Denna man har varit aktiv en lång tid och dömd för en rad vidriga saker.

Jag har själv blivit utsatt för denna person och vill att alla ska veta vad detta är för vidrig man!

Kan gå ut med domar också.

Då jag har mycket just nu kommer jag lägga upp detta senast på Fredag,med så mycket info som möjligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på akuten pga privata skäl.
Kommer slänga upp George Hans Öhrns barndom i morgon senast.

Hoppas ni har överseende med detta.

Likes

Comments

Det är nog INTE bara jag som är nyfikna på hur George Hans Öhrns barndom var.

Hur kunde ett barn växa upp och bli ett sånt monster? Vad hände? Vad var det som gick fel?

I morgon kommer jag gå ut med lite av hans barndom.

Likes

Comments

Hej!
Då jag använder mig av Lexbase kostar varje dom 89:- att få tillgång till.

Då vissa kvinnor inte orkar leta rätt på domarna eller inte har råd med o beställa dom på Lexbase, så har jag nu gjort en insamling på FB.

Varje bidrag uppskattas enormt och kan även hjälpa en utsatt kvinna att få hjälp av mig här på bloggen med att berätta vad hon gått igenom.

Men för detta ska det finnas bevis så som dom på personen.

Då jag nu oftast får söka domarna själv ibland,kostar detta mig väldigt mycket, då varje dom på Lexbase kostar 89:-

Jag ber inte om några större summor,utan varje krona är välkommen.

Likes

Comments

Patrik kontaktade "Ida" genom Facebook, då han nydligen flyttat till samma stad som henne .

Hon trodde då att det endast var för bekantskap, då han påstod det.

Ida var själv nyinflyttad och tyckte därför det kunde vara kul att lära känna lite folk.

Han påstod sig vara 30 och gick under ett annat namn, och såg ut som 30 också.

Mycket fin och charmig kille, mån om sitt utseende och var väldigt trevlig.

Träffade han första gången på en promenad, sedan bestämde vi en ny träff.

Vid detta tillfälle (andra träffen) hade han köpt med vin och öl till oss, vi satt hos mig och drack lite samt prata pratade.

Var trevligt fram till han började bli full, han var väldigt kontrollerande.

Han sa att han skulle flytta in i samma port, jobba där jag jobbar och spendera varenda sekund vaken med "Ida" vilket fick henne att bli väldigt fundersam och redan då ringde varningsklockorna.

Hon vågade inte riktigt be han att gå då han var ganska hotfull i sättet han sa det på.

"Ida" tänkte att hon väntar en stund och sen skyller på att honmåste sova.

Efter att han frågat ut "Ida" om allt! personliga saker man ej frågar någon!

När "Ida" säger att hon inte känner sig bekväm om att prata om det, tar han tag i "Idas" huvud och trycker det mot hans könsorgan och sedan slår det i diskbänken.

Sedan säger "men "Ida" Varför blev du sur? det var ju bara ett skämt" med ett hånleende.

"Ida" blir då väldigt rädd och ber han gå. Han lämnar en påse hos "Ida" med hans grejer så han ska ha en ursäkt att komma tillbaka.

Han glömde också sin mobil. av rädsla kolla "Ida" hans telefon och hittar massa hot till tjejer bla  tjejer i 12-14 års ålder samt massa nakenbilder på olika tjejer som lika gärna kunde varit hans dotter.

(Det ser även ut som han tagit dom) och hon misstänker att det är i smyg, för att sedan kunna använda som utpressning.

"Ida" drar ut på att han ska hämta påsen han lämnade här i flertal dagar då hon var rädd.

Han börjar då skicka 50-70 osvarade meddelanden per dag, tills "Ida" svara och får nog och ber han flertal gånger låta henne vara.

Då börjar det värsta, han dyker upp på "Idas" jobb och flåsar och stönar i dörrinkastet, följer efter mig från jobbet.

"Ida" jobbar oftast kväll och bor i en liten stad så det är ofta inte någon ute vid denna tid.

Han skickar ex "hur kan du vara hemma nu när du egentligen slutar 21:30" då hade "Ida" alltså sjukskrivit sig under jobb passet pga hon inte kunde jobba när allt detta hände.

Hon ville hem till sin trygga zoon. Han höll alltså stenkoll på varje sak "Ida" gjorde.

Kunde skriva "hade du trevligt med" eller "vad handlade du på Ica" hon slutade svara helt och då började han kalla henne fet och ful, dök upp utanför hennes dörr efter ett jobbpass och ville "prata som vuxna gör" vägrar då låsa upp för hon förstår vad som ska hända om hon låter han komma in.
han puttar in ida i dörren och säger "skärp dig nu och bete dig" jag säger att om han inte går så ringer jag på hos grannen, grannen ovanför var (som tur var) Påväg ut.

Ida såg hur han blev svart i ögonen och var redo för att Slå henne där och då. Han hör dock fotsteg i trappan och springer ut.

Ida hade några dagar tidigare kollat upp han på laxbase för att han inte verkade vara som han skulle och därav fann domarmord, misshandel och grov kvinnofridskränkning Av 3 olika kvinnor.

Ida var livrädd!!!Var nästan aldrig hemma längre och var aldrig själv.

Han började skicka hotfulla meddelanden om att han skulle skicka HA, någon hockeyklubb och personer på henne om hon ej gjorde som han ville.

Han hotade med att ringa idas chef och berätta att hon är bipolär samt alkoholist (hon är inget av detta) och sedan skulle han berätta vad hon var för människa till alla han kände, att han skulle förstöra mitt liv på alla sätt han kunde. Det gick några dagar utan att han hört av sig så hon trodde han skulle sluta, men var ännu rädd.

Ida hade ingen som kunde sova hos henne den natten och skulle jobba dagen efter, så hon höll kontakt med en kompis via telefon.

Som tur är kände hon på sig att något inte var som det skulle för efter några timmar i telefon så hör ida hur det knakar i hennes balkong (bor på nedersta våning så väldigt enkelt att ta sig upp) skriker då i ren panik då hon ser en man i fönstret.

Hon får endast ur sig "Patrik, balkong, nu" hennes kompis som då var nära sprang dit men då hade han hunnit hoppa ner och sprungit några meter.

Förmodligen hörde han hur hon var Påväg runt knuten och skriker "Ida Ida , vad händer?" Hon ser honom på avstånd och stannar då med ida då hon var så rädd.

Det går några dagar ytterligare och ida bestämmer mig för att gå på en fest, nära idas hus. Många skulle vara där och ida skulle känna sig tryggare bland folk.

Ida drack kanske lite för mycket eller så gjorde alkoholen sitt, ida kommer hem ca 04:30 05:00 ish.

Då står någon på hennes balkong, släpper helt plötsligt all rädsla och hämtar en kniv i köket öppnar balkongdörren och skriker allt vad jag har "kommer du nära mig igen dödar jag dig, jag dödar dig!!" Han verkade väldigt chockad då jag inte var rädd någonstanns längre utan mer arg och kapabel till det mesta och förmodligen märker av detta.

Han hoppar ner och springer iväg. Efter det hörde jag inte av han mer, jag antog att insåg att han inte kunde leka med mig mer för vid detta tillfälle var jag så fylld av hat och ilska mot honom, dels för vad han utsatt alla andra tjejer för. Han gör sedan ett fake konto då jag blockar han på fb, och försöker få kontakt med mig igen på så vis, jag konfronterar honom och han slutar skriva.

Han börjar däremot då skriva till min tjejkompis och försöker få henne emot mig genom att påstå saker som jag skulle sagt om henne. Grova saker!! Och sedan försöker charma henne också på så sätt som han gjorde med mig i början.

Hon förstår dock att det är han då jag redan varnat henne.

Hon säger emot och han börjar förfölja henne istället. Han hade vid ett tillfälle skickat " Varför sover du inte?" Klockan var kanske 1-2 på natten.

Hon bor i en lägenhet med sitt sovrumsfönster mot en skog och hade haft lampan tänd endast i sovrummet, så han har alltså gått in i skogen och kollat i hennes fönster. Han börjar skicka hotfulla och äckliga sms till henne såsom "din kropp är så sexig, den kommer jag utnyttja när du minst anar det" samt att hon borde bli strippa, att han vill smaka på "henne" osv. (Massvis av likande meddelanden) sedan övergår dom i "jävla hora" "jävla pundare ni är" (ingen av oss nyttjar någon drog utan alkohol då och då) "jävla a-lagare" "ni skulle passa bättre i en sopsäck" och skrev även ut på sin fake fb att han ville oss brinna och även att "somliga passar bättre i graven". Vi anmäler såklart detta men det läggs ner, det var tydligen för lite att gå på samt att det han skrivit från sin fake profil inte kunde bevisas vara honom.

Jag var tydligen tvungen att filma händelserna eller rings polis under händelserna för att något skulle kunna hända men ärligt - vem tänker på att ta upp mobilen under sådana händelser?

Nu har han inte hört av sig på ett tag förmodligen pga jag hotade med polis men rädslan släpper aldrig. Jag kommer inte Kunna gå längre sträckor själv utan att kolla mig bakom ryggen efter varann meter. Glömde även tillägga att han vid ett tillfälle anföll mig när jag var ute och gick, hoppade på mig och slog mig, tog stryptag. trodde då att jag skulle dö!

Då det precis var så han mördare sin ex flickvän men av någon anledning släppte han och sprang iväg, vilket kanske räddade mitt liv.

Förlåt om allt detta blev väldigt grötigt men jag har väldigt svårt att formulera mig i text. 😔

Likes

Comments

En utsatt kvinna, hör av sig till mig.


Hon ber mig även att lägga ut en VARNING om denna vidriga man!!

Jag lider verkligen med dig gumman, och allt du fått stå ut med.
Jag finns här om du behöver prata,när som helst!

Du är en stark kvinna som berättar din story!

💓All kärlek och omtanke till dig💓

(Vi kan kalla berättaren,som vill vara anonym för Ida i denna blogg)

"Ida" skriver ett PM till mig!

Hej!
Såg ditt inlägg i en Facebook grupp.
Jag skulle vilja göra samma sak som dig då jag själv blivit utsatt men vågar ej hänga ut honom just pga det han har utsatt mig för.

Ska tilläggas att det inte är mannen på bilden!

Dock tänkte jag om du ville?
Så kan du få både domar och bevis ifrån min sida.
Han har inte lurar mig på pengar,
men psykiskt misshandlat mig och fysiskt.

Jag hade sån tur att jag var stark nog att lämna honom tidigt,
men många har inte det.

Han har varit på många tjejer i olika åldrar, även väldigt unga tjejer i 12-15 årsåldern och han är 40!

Han har suttit för mord på sin ex fru,
grov kvinnofridskränkning 4 gånger. Misshandel och lite annat..

Likes

Comments