Jag vet att det var några dagar sedan det var julafton, men jag tänkte ändå lägga upp detta blogginlägg eftersom jag inte lagt upp något på länge. På julafton hade jag jätteroligt och fick många fina presenter men det är inte det viktigaste, det är väll att man har en bra dag med familjen och det hade jag. Men mycket har hänt sedan jag uppdaterade senast, jag fyllde år 13:de december så nu är jag tolv. Men nu håller jag på att packa för på lördag ( 30:de ) åker jag till London i en vecka. Så tänker jag uppdatera lite mer än vad jag gjort senaste tiden. Men nu så har jag inte mer att skriva om jag hoppas att ni har ett bra jullov ( om ni har jullov ) God Jul!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, nu sitter jag på studietiden och kom på att jag inte bloggat på länge så jag gör det nu!! Imorgon är sista dagen innan höstlov och jag är supertrött. På torsdag kommer jag baka till min Halloween fest på fredag. Men här kommer en bild på Amanda och Ella som jag ska vara hemma hos idag.

Likes

Comments

Oj, nu var det en månad sedan jag la upp någonting. Det är bara det att just nu bloggar jag på mobil ( för att det går snabbare ) och på min gamla mobil hade jag absolut INGET utrymme men nu har jag en ny med mer GB så jag kommer kunna blogga mer! Men nu ska till skolan byee!!

Likes

Comments

Igår var det terminens första danstävling, det gick inte så bra men var nära prick i båda grenarna. Men det fick mig bara mer taggad till tävlingen nästa helg!! Jag fick också dansa i min helt nya discodräkt som jag och mamma sydde själva under sommaren. Men nu måste jag sova byee!!

Likes

Comments

Hej alla!! Idag är jag superglad för om tre dagar åker jag och min familj till KROATIEN!! Vi ska åka till ön brac och staden split. Jag kommer troligtvis uppdatera där eftersom vi är där i 2 veckor. men jag har packat och sånt så det är klart, men jag kommer vlogga på min Youtube-kanal så om ni vill kolla in det klicka HÄR . Men det var det jag ville säga Byee!!

( PS: jag lägger in lite bilder på ön (-; )

OBS!  bilderna är ifrån Google.

Likes

Comments

Hej allihopa!! Nu är jag tillbaka ifrån kollot, och jag har klippt mig!! Jag håller också på att ändra mitt rum till typ lite mer "marintema".

Likes

Comments

Hej, idag var det typ den "första" sommarlovsdagen. Vad jag menar är att man är bara hemma har sovmorgon och inte gör något annat. Fast jag ska vara med en kompis idag men det är vid kl 13:00. Men jag har varit på dansläger i tre dagar och sedan åkte jag till Danmark i en vecka typ. Nu på fredag ska jag på kollo i 8 dagar med två kompisar så jag måste börja packa typ idag eller imorgon ( idag är det måndag ). Nu har jag typ inget mer att skriva om så ses snart!!

Likes

Comments