Är hemma hos mamma och pappa hela veckan så skönt är det att kunna rida varje dag och ha kaninerna ute och dom trivs och kunna köra med jänkarna och det är de jag gjort nu varje dag! Så skönt!
Ridit ut nästan varje dag på min lilla dam Saffra och det ha varit så skönt i det fina vädret och haft sälskap av syrran och en annan kompis.
Och barcadi trivs mkt bättre här för då kan han springa lös och jag behöver inte vara rädd att han ska försvinna eller bli överkörd.
Och Baileys trivs oxå mkt bättre här och bo i stallet tycker hon om.
Idag va jag på graven och satt lite stråberga blommor på farmors och farfars grav vet hur mkt dom gilla alla fina blommor som växer här hemma.
Sen tvätta jag min pärla inför power start of Summer meet.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags så åkte jag hem till mina föräldrar för lite " semeste". Så skönt att komma hem till alla djuren och få rida och bara njuta av vårsommaren!!
Likes

Comments

Nu har nåt hänt som man aldrig trodde skulle hända en själv.. det är förjävligt att fok bara kan köra på djur som folk äger och bara låta dom ligga på vägen..
Nu har detta hänt mej och min familj..
Våran gammla katt Sigge 21år har blivit påkörd..

Tack min fina gamla vän för dessa år du gett oss.. kommer sakna dej! <3


Likes

Comments

Jag har namsdag!


Sofia Namsdag 15 maj
Kommer av det grekiska ordet sopheia som betyder " vishet". Sofia betyder "den visa,den förståndiga". Svenskt drottningsnamn.
Sofia tänker efter före handling. Hennes storslagna intlegens ger henne möjligheter på många områden. Dessutom är hon oftast mycket vacker.

Likes

Comments

Hej hopp!
idag är det röd dag för det är kristi himmelsfärd och det innebär klämdag imorgon gött!!
Så idag vart det en tripp till ullared och möta upp min älskade mamma och mina syskon för lite shopping.
Vart lite saker som fick följa med hem.
Nu blir det sängen och sova efter en lång dag.. zZzZ

Likes

Comments

Idag va det första gången lilla Baileys va ute och första gången hon hade sele på sej och allt gick jätte bra! Hon fick ta barcadis sele något förstor men efter lite knåp så passa den någolunda bra. Hon tyckte det va jättekul att va ute hoppade som bara den, och sen märkte ju barcadi att det va någon ute för han var i hundgården jag har, och så hoppa baileys fram och skulle nosa på honom och när han nosa tillbaka vart hon rädd och hoppa iväg men ändå skulle hon fram igen. och tillslut så satt hon vid han och typ reta han nästan såg det ut som.
Allt va väldigt lykat och ett stort pluss är att hon försökte inte bita mej en ända gång 😀 går framot!
Likes

Comments

Tog ner baileys till soffan och det vart en helt annan kanin hon varken bet mej eller gjorde utfall och jag kunde klappa henne utan att hon trykte ner mot marken och blir rädd så vart förvånad.. glatt förvånad 😁

Likes

Comments

Sen va det ju detta med tålamod som gällde.. och mitt tålamod är inte det bästa.. försöker ju få mitt lilla monster tamt eller iallafall att hon ska sluta bita och riva mej och göra utfall.. men eftersom jag har så dåligt tålamod och jag vill se en förändring men har ej gjort det än och då får man ju ännu sämre tålamod.. fast jag vart noga med att tvätta händer och bytt kläder när jag vart hos hanen så verkar det inte hjälpa riktigt.. vist måste kanske ge det mer tid men endå tyckte det borde blivit någon förändring men ne 😞 och får ju inte derekt mer tid över nu när jag börjar jobba.. och vill ju inte lämna tillbaka henne så hoppas att det blir bättre snart ! men får jag in mer pengar kan jag förhoppningsvis köpa på mej saker så jag kan bygga så hon kan flytta ut då kanske hon trivs lite bättre hoppas 😃

Likes

Comments