God lørdag!

I dag har dagen godt til full aktivitet ute.
Her om dagen blei vi invitert til akedag med familien til samboeren min.
Da vi skulle dra blei det full fart inn på butikken å kjøpe med litt snacks til dagen.
Vi endte med pølser å kvikklunsj + hockey hjelm til mini.

Da vi kom fram til der vi skulle være var det full ekstase. Bare å hive seg rundt å gå ned til familien.
Vi aka å kosa oss i 1 time så grilla vi litt pølser på bålet og kosa oss med sjokolade.
Etter 15 min med å sitte rolig var det full fart med aking å kos med masse andre barn.

Mini aka på kjelke helt alene for første gang og ikke nok med det, det var laget ett hopp der vi aka.
Mini fant fort ut at det var gøy å kjøre på hopet så hun bestemte seg for å hoppe alene.
Etter en liten stund var det kakao tid noe som var helt innafor på en så deilig dag som det har vært.

Når vi var ferdig med å aka var det rett til skøytebanen for det var jo stas å få en hockey hjelm.
Vi spente på oss skøytene å det blei full fart litte granne før vi skulle på middag hos Svigerforeldrene.

Så nå er det sofa tid å kos før middag så er det skøyte banen i morgen tidlig.
Da bli nevøen til samboeren min med og bestefar blir med så blir det nok sikkert en god vaffel etter på.

Ha en fin lørdag videre.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 58 Lesere

Likes

Comments

Da er det på tide med et nytt innlegg.
I dag er det karneval i barnehagen å gjett om det var en liten en som gledet seg til det. I går så sa prinsessa at vi hadde glemt å kjøpe kostyme til dagens karneval, men nei da vi huska det, så fikk hun en liten overraskelse når vi kom hjem fra barnehagen i går.
Hun elsker enhjørninger så dette var jo mitt i blinken for mini.

Når vi sto opp var det glede å endelig kunne ha på seg kostyme sitt. Å hun elska det vi kom i barnehagen å hun fikk med seg enhjørning tøfler så det matcher opp når dem er inne å koser seg. Jeg var litt spent på om hun skulle rekke å bli frisk da hun har hatt omgangsyken i 4/5 dager. Vi rakk det å en strålende fornøyd jente som koser seg i kostyme sitt.

I går kveld tikket det inn melding å vi var invitert på ake dag med familien til samboeren min. Så på lørdag blir det full fart med aking å kos, søndag tilbringer vi på skøytebanen, etter på i dag drar jeg inn å kjøper egen skøyter til snuppa å gjett om hun gleder seg. Det er kun set som er i hodet hennes om dagen.

  • 93 Lesere

Likes

Comments

God Onsdag.

alle kjenner seg sikkert igjen med den følelsen at du er redd for å ha mista noen. om det er når du selv var liten å mista foreldrene dine i butikken, eller om du selv ha barn å ikke ser barnet ditt med engang.

for 14 dagers tid siden var jeg å mini på butikken med min samboer. vi var så å si ferdig i butikken da jeg plutselig ikke fant mini. jeg kjente hele kroppen blei varm, hjerte dunket så hardt som det aldri har gjort før.
Det var så mye tanker som snurra gjennom hodet ¨har noen tatt prinsessa mi¨

Heldigvis var det ikke så alvorlig som det kanskje høres ut som. Men hun hadde bare gjemt seg i butikken for å tulle med meg. Det fikk meg til å tenke på hva om det faktisk skjer en dag! hva gjør jeg da?.
Mange foreldre der ute som kjenner til følelsen å tror dem har mista barnet sitt på kjøpesenteret. hjertet stopper opp i 3 sekunder. Som regel er dem like bak deg å det kommer en replikk fra barne munnen ¨pappa du tuller med meg, da må jeg tulle med deg¨.

Etter den følelsen så blir man mere oppmerksom på barnet, når man er i butikken.
Ingen vil kjenne en sånn følelse at dem mister noen. Personlig syntes jeg det er helt forferdelig følelse.

Jeg ser mange foreldre på kjøpesentrene som bare går med telefonen i hånda, eller at dem bare overser barnet.
vær lørdag om du setter deg på et kjøpesenter, så kan jeg nesten garantere deg at det er mere en 1 barn som blir ropt opp i callingen på sentere. Jeg tenker ofte på at hva gjør disse foreldrene? er dem ikke redde for at noe kan skje med barnet dems. Disse små rakkerne vet ikke alltid hva som er lurt å ikke lurt, mange tar det som selvfølge at dem følger etter mamma eller pappa. Men det er ikke alltid sånn noen ganger trer nysgjerrig heten dems inn å finner ut at vi går denne veien. Tenk om barnet ditt finner veien ut av kjøpesenteret!

Det er så mye som kan skje, jeg er kanskje en høne pappa men det får det bare bli. Princessa mi er alt for meg å alle mødre å fedre kjenner på den samme følelsen håper jeg.

  • 110 Lesere

Likes

Comments

Hei!
I dag tenkte jeg å skrive litt osen det var å bli pappa i ung alder.
Jeg hører mennesker på buss og tog snakke om hvor fantastisk det er å ha barn å det er helt fantastisk.
unge mennesker jeg hører snakke om å få barn så er min lærdom fra da jeg blei pappa at det lønner seg å ha alt på stell før man får et barn.
jeg selv var ikke ferdig på videregående før jeg blei pappa. tankene rundt at jeg skulle bli pappa var veldig rart jeg hadde jo ikke sett det for meg. Jeg hadde jo aldri holdt et lite barn viste ikke så mye om små barn.
Men jeg bestemte meg for å lære om dette å da leste jeg stort sett alt av osen graviditeten er å osen det kommer til å bli.

Ja det er mye utfordringer, stort sett løser det seg eller som jeg alltid sier det ordner seg.
jeg husker veldig godt at jeg måtte ta på den første bleia å i det jeg skulle det fikk jeg ikke dette til å alle som var til stede gikk ut av rommet, så jeg ropte på jordmoren med et glimt i øye sa jeg ¨du jeg må lære meg det å legge på bleier¨ Jordmoren blei litt rar å sa til meg dette burde du kunne. Jeg svarte med at jeg har aldri holdt et barn ikke vet jeg så særlig om dem. hun viste meg osen man skulle ta på bleia å det gikk relativt fint.

Nå som prinsessa mi har blitt 3 år blir det andre utfordringer, men ting løser seg stort sett alltid. Ting man ikke kan da er det bare å lese seg opp, høre om råd fra dine egen foreldre eller andre fra andre som er foreldre, det er aldri feil å spørre om råd fra andre.

  • 115 Lesere

Likes

Comments

Skøyte prinsessa lærer fort.
Samboeren min å jeg var i ishallen her om dagen med mini. vi hadde kun gått på skøyter 1 gang tidligere.
Da vi dro til ishallen var det full jubel å det var kun en ting mini sa hele bilturen ¨jeg skal klare å stå selv¨

vi spente på oss skøytene, man kunne se gleden lyste ut av di små blå øynene. jeg å samboeren min forklarer mini osen man bør stå med beina for å få fart framover. det tok 10 minutter ca så var det full fart på isen med kasser å støtte seg på. når vi skulle dra var det litt sure miner å det skjønner jeg jo. men heldigvis blei vi spandert på en vaffel av bestefar etter 2 timer men full fart på isen.

Snart er det ny helg å nye muligheter selv om det er mandag i dag. neste helg blir det kanskje å gå litt mere skøyter å kanskje lærer hun å stå selv uten noe støtte med kasse, men vi får se. jeg personlig elsker å høre prinsessa mi snakke om skøyter å den gleden hun for av å mestre det. Kanskje det blir en liten hockey prinsesse i hjemmet.

  • 123 Lesere

Likes

Comments