Skrevet i : Behandlinger

I dag fikk vi levert samboers prøve. Og vi fikk svar en times tid etterpå!
Det er kun 20% levedyktige svømmere, men dette kunne absolutt bli gjort noe med!
Man må bare endre litt på livsstilen sin, og det klarer man jo om man virkelig ønsker noe ☺️ Uansett så vet jeg at vi får til dette sammen!

På onsdag skal også jeg få mine svar, og jeg regner med at gynekologen min har noe svar på hva vi skal gjøre videre.
Har hørt om behandlingen ICSI, og jeg er absolutt ikke negativ til denne løsningen ❤️ Jo enklere, jo bedre - tenker jeg 🙊 Det viktigste for meg er at det er hans sine svømmere og mine egg. Om det blir laget på den ene eller den andre måten, spiller ingen rolle!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : våres vei

I morgen reiser vi inn til Oslo på hotell, men bare for en natt.
Vi skal nemlig på klinikk Hausken på mandag for en prøve 😊 Og som jeg gleder meg til å få resultatene.
Og 2.august skal vi til gynekologen for å få mine svar ❤️ Nå skjer det ting frem over. Og jeg bare gleder meg til resultater, slik at man får gjort noe med det!

Likes

Comments

Skrevet i : Alt mulig annet

To kvelder på rad nå har jeg hatt menssmerter og strålinger nedover lårene når jeg har lagt meg.. Og det kan bety veldig mye. Men for meg, så betyr det bare en ting, og det er at mensen kommer snart.. Garantert!
Jeg lover meg selv hele tiden, og ikke sjekke google for symptomer for den sier bare en ting; at jeg er gravid 😂 Men jeg sjekker alltid, dum som jeg er. Og den er aldri til hjelp, for mensen kommer alltid. En eller annen gang!

Men det er veldig slitsomt å gå å lure hele tiden, rett og slett. Jeg er ganske sikker på at denne mnd ikke kan lykkes uansett, for man må nemlig ha samleie for at det skal skje. Og det var det ikke så mye av rundt EL. Har ikke fått positiv EL test, så det kan jo ha skjedd at vi tilfeldigvis klarte å treffe rundt de dagene. Men jeg tviler veldig sterkt. Og jeg får nok bare bite tenna sammen og vente på mensen. Også gleder jeg meg veldig til august, når jeg får svar på blodprøvende mine. Jeg er vedig nysgjerrig på dem 😁

Hvilke symptomer hadde du ved graviditet?

Likes

Comments

Skrevet i : våres vei
Jeg gleder meg til å kunne vite hva som skjer videre 

Det er mye man lurer på i ventetiden. Jeg gleder meg veldig til 2.august, for å høre svarene på mine prøver. Og ikke minst hva som skjer videre! For det er det jeg lurer aller mest på. Hva skjer videre? Vi skal til Oslo 30.juli, og bli en natt på hotell til 31.juli, sånn at vi får levert sædprøve av samboer, og han får svaret på dagen. Så det blir veldig spennende og høre. Da er det vel bare 2 dager igjen som jeg har å gruble på mine svar. Men ja, hva skjer etter det? Jeg har ingen aning, absolutt ingen aning om hva som vil skje. Skal vi/jeg starte på medisiner? er det noe galt med en av oss, begge eller ingen? Blir vi henvist rett til fertilitetsklinikk? Jeg har nok mange spørsmål. Og de vil jeg nok ha helt til 2.august. Heldigvis er det snart bare en måned igjen til jeg får alle svarene jeg lurer på. Og som jeg gleder meg. Rett og slett, jeg gleder meg til å vite. Enten det er positivt eller negativt, så gleder jeg meg faktisk. Det blir jo deilig å kunne vite hva man skal videre! Slutte å stresse, men vite at man får hjelp.

Likes

Comments

Skrevet i : Alt mulig annet

Jeg kunne absolutt ikke vært mer enig i dette. Hva er viktig for deg? Være med familien og kose deg, eller ha det presset at du må til syden? Er absolutt ikke alle som drar til syden uansett penger. Det viktigste er å være rik med de du har rundt deg! Og ikke hva du har på kontoen 💗 Kose seg hjemme i ferien med alle du er glad i rundt deg, på stranden eller hjemme i hagen. Det er så mye koselig man kan finne på, som ikke koster en dritt. Men som betyr mye og gir minner allikavel! Hva er viktig for deg?! Å være rik betyr ikke nødvendigvis at du har kontoen full av penger, men at du har venner og familie som er glad i deg. Og det er det som er viktig, og betyr noe!

Likes

Comments

Skrevet i : inspirasjon

Jeg ble tipset om denne på instagram, og denne skal jeg kjøpe om ikke så alt for lenge. Tenker at den kan være noe å ha liggende til man får positiv test. Hihi. Og jeg skal selvsagt kjøpe babyjournalen også, men det blir mot slutten av et evt svangerskap!
Men gravidjournalen var veldig fin synes jeg, og mye fint man kan notere underveis. De små tingene som er fine, og alt annet som er viktig under et evt svangerskap! ❤️ 

Denne kan kjøpes hos; www.minikids.no 😅

Har du brukt gravidjournalen?

Likes

Comments

Skrevet i : inspirasjon

Jeg som mange andre har garantert noen favoritt navn man ønsker på en kommende bebi. Hihi. Jeg har ihvertfall et favoritt jentenavn, og det er Othilie. Men det ønsker jeg som mellomnavn. Så fornavn er jeg usikker på enda, men jeg har selvsagt noen forslag.
Jeg har også funnet noen guttenavn jeg liker godt, men jeg tror nok jeg må ha med samboer på å bestemme det navnet ihvertfall.
Jeg gleder meg ihvertfall til den dagen man kan finne et navn vi liker til både gutt og jente, og ta valget 100% når man vet kjønnet! 💙❤

Dette er noen av navnene jeg har funnet. Men hva det endelige navnet blir, er jo spennende. Det kan skje om en måned eller ett år. Hvem vet 😍

Hva heter dine barn?

Likes

Comments

Skrevet i : inspirasjon

Alle jenters drøm den gang man får positiv test, er vel å overraske den kommende faren med å bli pappa. Det er ihvertfall min drøm. Jeg titter ofte på pinterest for tips, og det er så mange fine måter å kunne overraske både, far og besteforeldre. Jeg drømmer meg helt bort, virkelig❤

Jeg tittet på et bilde på pinterest, og klarte med et uhell og komme meg inn på en nettside. Altså, det var hell i uhell, haha. Det er en lignende ebay, wish osv side. Som heter etsy. Og der selger dem masse fine produkter og ting som jeg snakker om. Så jeg sitter allerede og glor inne på denne siden. Blir helt forelsket av hvor mye fint man kan kjøpe for å overraske andre med graviditeten. Du får også opp norske priser, så jeg tror jeg tørr å ta sjansen på å bestille her ifra en gang.Om du ønsker å se flere produkter du også, kan du ta en titt HER //

Likes

Comments

I går ble det veldig mange telefonsamtaler hit og dit, for å spørre om noen i området utførte undersøkelse for menn. Det var noe de ikke gjorde. Så da ble det time på klinikk Hausken i slutten av juli. Og jeg fikk flyttet timen hos gynekologen til august igjen! Så da fikk jeg senket skuldrene ganske mye. Det eneste jeg må fikse nå er en hotell natt i Oslo, slik at vi er i nærheten av klinikken. Men det skal bli deilig og få dette gjort. I tillegg får samboer svar på dagen, så da slipper man å gå og lure over lenger tid.

Kalnes sykehus var ikke mye behjelpelig, og de hadde kun tider for dette på tirsdager. Så vi fikk time 22.august, og da er samboer i jobb igjen. Og han kan være hvor som helst i Norge på den tiden. Og det er ikke bare å ta fri for en som jobber borte fra søndag kveld til torsdag kveld.
Men jeg kan ikke skjønne hva som er så vanskelig med å ta i mot et glass som det står navn på, også undersøke det når de har tid. Men man må ha time?! Really? Tror de må forbedre det greiene der. Men heldigvis trenger vi ikke dems hjelp. Vi betaler heller ekstra kr, og får det gjort når det passer oss. Heldigvis💛

Likes

Comments

Skrevet i : våres vei

Jeg skulle bestille time for samboer i går for sædundersøkelse, men på sykehuset var det veldig lang ventetid. Og dem har bare timer på tirsdager, noe som passer oss veldig dårlig. Men vi får finne ut av hva vi gjør ang det. Vi har snakket litt i går kveld ang å ta det privat, så skal ta noen telefoner i dag ang dette. Jeg måtte jo da utsette timen hos gynekologen, for planen var å ha ferdig alle resultatene til 2.august, slik at vi begge kan dra og få svarene og finne ut hva som er feil. Eller om det er noe feil i det hele tatt. Så det var utrolig kjipt! Jeg satser i hvertfall på at vi finner en løsning uansett hva, og at det fikser seg til slutt!

Likes

Comments

Instagram@icsijourney