Här är några kanske lite basic men alltid snygga kläder som passar till näsan allt. Alla kläder på bilden är ifrån NAKD. Själv är leopard jackan min favorit!

Den svarta klänningen: https://www.na-kd.com/en/kristin-sundberg-for-na-kd/overlapped-tie-front-dress--black
Alltid svin snyggt med en svart klänning med tunna straps och sedan snygga till det med ett par coola skor, cool jacka eller smycken.

Beige stickade tröjan: https://www.na-kd.com/en/na-kd/knitted-deep-v-neck-sweater-beige
Basic men mysig och stilrent med den fina V-nacken.

Den vita blusen: https://www.na-kd.com/en/kristin-sundberg-for-na-kd/off-shoulder-flounce-blouse-white
Snyggt med volanger och passar perfekt till ett par kostymbrallor. Kan både dressas upp och ner.

Den silvriga kjolen: https://www.na-kd.com/en/na-kd-party/layer-metallic-mini-skirt-silver
Skit snygg till fest och finare event. Går att matcha med mycket.

Leopard jackan: https://www.na-kd.com/en/jackets--coats/jackets/leo-faux-fur-jacket-leoprint
En sååååå sjukt snygg jacka som passar till allt. Många tycker inte om leopard print och jag brukar inte annars men på jackor är det en 11/10.

Puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag var jag inne på Instagram och i mitt flöde så kommer då en bild fram från en komedi sida där det står "Säger hej till en feminist, rättegången hålls imorgon" eller något liknande. Jag läser sedan kommentarerna eftersom att jag blir ganska upprörd när jag läser det och vill se vad andra tycker. Många har då skrivit att det var lågt av kontoägaren, många har blivit förbannade och många andra har skrivit som svar till dessa förbannade människorna att "det här är varför jag inte är feminist" "triggade feminister". 

Jag får mig då en tankeställare. Jag trodde ärligt talat att människor visste vad feminism betydde vid detta läge, det är 2018 och feminism finns överallt? Varför inte bara var tyst istället för att skriva sådana dumma kommentarer? Jag blev faktiskt mer upprörd när jag läste det och det är därför jag skriver detta nu. Av ett konto med flera tusen följare är detta dumt och slarvigt gjort att lägga ut när det nu finns många feminister i vårt samhälle idag. Men blir ännu mer frustrerad av att människor ens orkar säga "det är därför jag inte är feminist". Många människor har så svårt med att urskilja feminism och manshat när dem inte ens vet vad feminism verkligen betyder. 

Jag frågade en av mina killkompisar för ett tag sedan, är du feminist? Han svarade "Eh jag vet inte riktigt". Jag trodde det var en självklarhet eftersom att det är det för mig, men antagligen inte.

Jag tyckte bara det var urlöjligt och onödigt att lägga ut och av folk att skriva. Okej detta kanske bara var super onödigt också att ta upp men jaa..hahah.
Men snälla människor läs på innan ni yttrar er. För man blir så trött på det.

Puss

Likes

Comments

Jag älskar verkligen serier det så mycket bättre än att kolla på film. Några av mina favorit serier är: How I met your mother, Friends, Riverdale, Gossip Girl och Netflix nya serie The end of the f**cking world. Den är absolut värd att kolla på. Den är lite konstig men samtidigt jätte bra. Det handlar om en 17 åring som är en psykopat och vill mörda en människa. Trailern finns på youtube om någon är intresserad. Dock så är den bara en säsong fast dem ska göra en till enligt vad jag läst och är så sjukt taggad!

Jag är just nu typ i botten av min energi. Jag har även lyckats sträcka en muskel i ryggen och fått nackspärr så har väldigt svårt att röra på mig så därför ligger jag bara i sängen även ifall det är väldigt skönt så får jag inget gjort. Längtar så otroligt mycket till sol och värme vilket kommer att ta lång tid.

Väldigt kort inlägg förlåt men finns inget mer intressant att tillägga!

Puss

Likes

Comments

Jag blir aldrig nöjd med hur mitt rum ser ut. Det är sjukt hur många gånger jag håller på och fixar mitt rum men fortfarande inte tycker att det stämmer. Just nu är mitt rum vitt med en ljusgrå vägg och svarta detaljer. Jag gillar inte det särskilt mycket tycker det är lite tråkigt. Jag vill ha ett så kallat VOGUE tema eller något eftersom att jag älskar det. Jag har precis fått massa inspiration av en youtuber vid namn Louise Jorge som har så sjukt fint rum. Jag funderar på att köpa samma tapet som henne och ha på min vägg.

Bilden nedaför har tapeten, den ser lite beige ut men den är blåare. Kan jag matcha svart och grått till detta? Eller ska jag måla om det som är svart till silver? Uppskattar gärna svar.

Puss

Likes

Comments

Denna månaden skickade jag in min preliminära ansökan till gymnasiet. Jag är så otroligt nervös över hur meritpoängen kommer att vara nu till våren. Jag är absolut ingen A elev utan skulle kalla mig en B elev om något. Jag har bra betyg men många skolor, iallafall dem jag vill in på har höga meriter. Själv vill jag gå på samhällslinjen och sedan studera vidare som jurist. Inspirationen till att bli jurist fick jag ifrån att jag praktiserade hos en advokat förra året och jobbet var så sjukt roligt och spännande att läsa om brott och gräva djupare i dem.

Jag har varit säker med mitt gymnasieval nu i över ett år, det har varit ganska simpelt för mig att välja eftersom att jag älskar alla So ämnena, matte och språk fast No ämnena är inte riktigt lika kul. Många runt om mig har inte ens bestämt sig för vilken linje dem vill gå på och de stressar mig hahah. Jag är en person som hatar att inte ha saker planerat i förväg, jag måste veta tid och plats. Men jag älskar samtidigt att vara spontan, fattar någon?

Tillräckligt sagt för denna gång.

Puss

Likes

Comments

​Wow, det var länge sedan jag skrivit något på denna gamla blogg. Det är ganska kul att kolla tillbaka på mitt liv år 2015. Nu går jag i 9:onde klass och har en termin kvar tills jag börjar gymnasiet. Även om jag kommer ha otroligt mycket prov denna termin kände jag för att återuppta denna blogg igen. 

På sportlovet ska jag till London och hälsa på min syster så jag kände att jag ville skriva om min resa. Efter det ska jag och min klass även till Sälen i fem dagar. Om jag lyckas komma ihåg denna blogg tills sommaren ska jag även åka ner till vår lägenhet i Spanien. Längtar så otroligt mycket inför att ta massa bilder och shopping.

Men en liten uppdatering om livet just nu, jag är 15 år, är väldigt lat, pluggar en del, lyssnar jätte mycket på Hov1 och har haft min tandställning i 2,5 år och ska ta av den i mars!! 

Detta får vara allt än så länge. Kommer i nästa inlägg skriva om mitt gymnasieval även! 

Puss

Likes

Comments

​.

Likes

Comments

​ .

Likes

Comments

​.

Likes

Comments

​.

Likes

Comments