Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Noomi, Yoki, Tea, Matilda och Katja - looking good as always!

Tea är 18 år. Har känt Tea i 1 och 1 halvt år nu, även fast det känns som en evighet. Kvällen var magisk och bestod av skratt, tårar, skratt-tårar och en hel del minnen av födelsedagsbarnet. Gemenskapen var obeskrivlig - SÅ mysiga och sköna!


Morgonen efter fick bli en sovmorgon och då vaknade man till detta. Stekt egg, blåbärs-te, juice, rostad macka, keso och James Bay - YES. Är så lyckligt lottad till att ha en sådan mysig och ambitiös syster som orkar med detta på morgonen - kärlek till dig.

Resten av dagen kommer bestå av plugg, städning, innebandy match mot Kärra och sedan mera plugg.

Likes

Comments

Här sitter jag, min syster och hennes kompis och njuter av en hemmagjord pizza mitt i veckan. Ett väldigt skönt sätt att slappna av, luta sig tillbaka och diskutera allt från skola, pinterest-bröllop, mamma ledighet till den store upptäckaren Christopher Columbus.

That is all. KRAM

Likes

Comments

Idag och igår - båda dagarna har varit sjukt stressiga pga att i skolan så gick vi igenom hela terminens tidsplaneringen och det kommer allt bli en kämpig vår, ingen tvekan. Annars kom jag hem, gjorde havregrynsgröt med blåbär på - SÅ GOTT!! + Laddade ner någon slags "FaceTime" app som heter "House Party", SKITKUL.

Så har haft innebandyträning precis och ligger nu i sängen (sjukt sliten) och finslipar en labbrapport. Jag får nog ta och krypa till kojs, då jag är helt slut efter min långa dag, tuff träning och en extremt tidig lektion på morgondagen.

Hoppas er dag varit skön, så hörs vi - KRAM

Likes

Comments

JO nu är det så att jag ska börja blogga(!!)

Jag kände att jag behövde ytterligare en plats där jag kan få uttrycka min kreativitet. I bloggen kommer jag dela mig av saker jag tycker är vackert, viktigt och roligt. Alltså saker jag ser och gör i min vardag; vänner, konst, musik och resor.

Just nu är jag hos syrran och kollar de nya avsnitten (på netflix) "New Girl" och äter avokado. SNACKA OM MYS

KRAM


Likes

Comments

Far min.

Olivia's student.

Italien, Cinque de Terre

Morfar.

Midsommar.

Segling runt Marstrandsön

Bror, Lukas

Hönö w/ Utbult.

Syster. Innan avfärd till Öland.

Mysigaste middagen med de bästa. Karin, Ida, Blenda, Tilda, William och Vilhelm.

​Kulturkalaset <33

Likes

Comments