Hej hej

Hej alla fina. Jag har haft så mycket för mig senaste 6 veckorna! Där av den dåliga uppdateringen. Men här kommer en liten recap.
Jag har haft min första praktik på sjukhus, jag hamnade på ortopedavdelningen. Det är så gaaaaalet lärorikt! Jag får vara med och se så mycket olika, prova massvis med moment vi övat i skolan och dessutom blir jag jättebra omhändertagen av alla som jobbar där! Så om jag ska vara ärlig sökte jag även sommarjobb där! Jag trivs så himla bra!
Skolan rullar på, nu under praktiken har vi mestadels seminarier, men även en skrivuppgift. Så har att göra även när jag är hemma.
Träningen rullar på den med, har haft lite strul med foten och fått rehaba den extra nu i 2 veckor och inte kastat nått. Så hoppas att kunna kasta imorgon igen o köra på den här veckan! Hade varit så kul om rehaben gett resultat. Vilket jag tror då jag tidigare haft ont i vardagen också, och det har jag inte längre.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.. men som sagt, mina dagar har gått i ett från 05 på morgonen till 20. Och efter det har jag bara velat vara.

Gillar

Kommentarer

elinnjl
elinnjl,
Godmorgon, ha en fin dag! 😊nouw.com/elinnjl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229