MANKATO med EF

I helgen har jag varit i Mankato med EF, vi åkte skidor, hade kul och träffade andra utbytesstudenter. Utbytesstudenterna som var där bor i Minnesota och Iowa, träffade svenskar, norskar och många andra.

Vi åkte i Fredags och åkte bil i ca 5 timmar, när vi kom fram så fick vi rum och strax efter det så var det dax att åka till ett ställe där man kunde bowla och det fanns "arcade" och "lasertag", vi spelade bowling vilket jag är helt sjukt dålig på men det var kul att göra det eftersom att jag inte har gjort det på ett tag. När vi kom tillbaka till hotellet så hoppade vi i jacuzzin med många andra.

Lördagen bestod av skidåkning, bad i jacuzzin, talent show och jag, Nienke, Tihana och Fang bestämde oss för att gå på hockeymatch. Hockeymatchen var College Division 1 och hemmalaget vann med 5-1. Det var väldigt roligt att kolla på ishockey eftersom att det kändes som hemma, jag, pappa och mina bröder gick alltid på hockeymatcher så det var så kul att titta på det eftersom att jag inte har gjort det på så länge.
Skidåkningen var helt ok, inte så många svåra backar och dom var väldigt korta men det var kul att även göra det igen eftersom att det också känns som hemma. Jag, Tihana och Nienke har ju åkt förbi men vi tog med oss Fang som aldrig åkt skidor förut i en backe. Det gick ganska mycket nedför efter det, först bröt hon staven , sen ramlade hon när vi gick av liften och när vi skulle åka ned i backen så åker hon utan att svänga och ramlar och stukar tummen. Hon blev hämtad av en snöskoter och jag fick åka över med hennes skidor på axeln till andra sidan.

Helgen var kul, imorgon tillbaka till skolan i 3 dagar och sen blir det Florida och Disney World i 2 veckor.

//Lydia

  • USA

Gillar

Kommentarer