Förändringar och ångest inför hemresa

Tiden går så sjukt fort och börjar få ångest inför att åka hem, vill inte lämna alla fina människor som man lärt känna här samtidigt som man vill hem till sina kompisar hemma.
Lite ändringar har dock hänt, jag bestämde mig för att sluta softball eftersom att jag kände att det inte riktigt var min sport men jag ville jättegärna vara med i något så bestämde mig för att börja spela golf. Jag har spelat ganska mycket golf hemma i Sverige så det är en sport jag kan. Skulle haft min första golfträning förra veckan men vårvädret försvann och det var väldigt kallt och snöade lite. Idag skulle jag dock också ha träning men när vi kom dit idag så var det svinkallt och väldigt vindigt så vi slog några bollar sen åkte jag hem till min kompis Katy.
Det ska dock bli gött att det ska börja vara fint och ganska varmt väder nu framöver men man vet verkligen aldrig vad som kan hända med vädret i Minnesota för idag snöade det i typ 10 min helt random.
Ca 51 dagar kvar och jag har ångest av att lämna alla nya kompisar, kompisar där hemma kommer man tillbaka till men man vet aldrig när man kommer träffa dessa människor igen. Jag kommer ta vara på varje dag jag har kvar här och jag hoppas att det inte ska gå förbi så fruktansvärt fort, vilket det antagligen kommer.
Ha de bäst!

  • USA
  • Nära Vergas, MN , USA

Gillar

Kommentarer