Börjar dra ihop sig..

Hejhej,
Det är såå mycket som håller på nu, det är därför jag har varit så dålig på att skriva men tiden går så sjukt fort och jag vill verkligen inte lämna människor här. Det är en väldigt konstig känsla just nu för jag åker hem om ca 2 veckor och det är klart att jag är taggad på att komma hem och träffa alla mina kompisar och familj där hemma men det är såå mycket jag lämnar bakom här. Jag tror att det kommer vara svårare att lämna USA för man vet inte när man kommer tillbaka och vilka människor man kommer hålla kontakt med. Jag känner även att männsikor där hemma inte riktigt kommer förstå hur det har varit men jag är så sjukt glad att jag har andra kompisar som har gått igenom samma sak för det är inte alltid enkelt.
Jag är verkligen så sjukt tacksam att jag har fått göra detta året och att det blev så bra, men trodde aldrig att jag skulle bli så bunden att jag inte skulle vilja lämna såhär menmen.

Prom har ju varit och det var en så sjukt rolig kväll där man fick klä upp sig och ha as kul, verkligen något jag skulle vilja göra igen.

Golf säsongen är nu officiellt över för mig. Hade mitt sista meet (tävling) idag och det gick jättebra, slog personligt rekord och kom på delad 1:a plats från vårat lag Perham. Hoppas att jag kommer vara bättre när jag kommer hem nu så att jag börjar spela igen.

Graduation börjar närma sig, vi har tagit bilder och jag är as taggad på att få vara med om en riktig amerikansk graduation och få göra den utan att ens vara en senior.
Vi hade även en sak i skolan där dom delade ut awards och alla vi utbytesstudenter blev uppkallade på scen och fick prata lite om vårat år. Det var kul och jag fick äran att ge över en award till Perham High School från EF som tack till att dom tar emot så många utbytesstudenter varje år.

Det börjar dra ihop sig och när jag kollar tillbaka på allt som hänt detta året och hur det har ändrat mig så är jag såå glad att jag gjorde det och ångrar inget!!

//Lydia

  • USA
  • Nära Vergas, MN , USA

Gillar

Kommentarer