Imorgon 12.11 så går mitt flyg till Washington D.C. Sista natten i La Grange, där jag spenderat 10 månader och fått upplevt så otroligt mycket har nu kommit. Mycket kommer jag sakna från här helt klart och känner mig nästan inte riktigt helt redo att lämna allt. Finns så mycket jag kommer sakna som jag vet att jag aldrig kommer uppleva igen, och alla människor så klart. Har en riktigt konstig känsla i kroppen. Iallafall så åker jag på year ending camp imorgon där jag kommer vara tills på söndag då flyget går mot Sverige. Är faktiskt inte jätte taggad på det, skulle hellre stannat här 3 dagar till och åkt direkt till Sverige som det känns just nu men förhoppningsvis så blir det kul ändå.

Sista veckan av skolan (vilket var förra vecka) så hade vi bara finals, var ingenting speciellt. Graduation var Torsdag kväll. Sas mycket hejdå den veckan och det har även fortsatt denna veckan, då jag träffat massa kompisar och sagt hejdå till dem. Förra fredagen åkte familjen och jag till en vattenpark inte allt för långt ifrån här vilket var väldigt roligt. Övrigt så har hela veckan spenderas i Lg. Idag så hade vi vår last supper och åkte runt till massa ställen här, vilket var väldigt trevligt. Uppskattat är också att jag har fått presenter från grannarna här, hade inte alls expected that så antar att jag får skicka dom något från Sverige som tack.

Ser att detta är ett väldigt kort inlägg vilket förmodligen beror på att jag känner mig så speechless about everything. Har så mycket tankar inom mig just nu så allt känns bara mixat och svårt att förklara. Men även fast jag är lite stressad över att lämna så är jag ju också taggad på att kömma hem och träffa alla, det ska bli jätte kul!

That's pretty much all I have to say right now, så kram till vidare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

3 dagar av High school är nu vad jag har kvar av mitt utbytes år, plus en vecka sommarlov. Så otroligt konstigt att tänka på att om mindre än 2 veckor så lämnar jag La Grange och livet här och jag kommer nog aldrig uppleva det som jag upplevt här igen. Jag försöker att inte tänka på det så mycket för det känns liksom onödigt på något sätt, vill ju bara försöka njuta och göra så mycket som möjligt innan jag åker hem. Känns som att jag får frågan ang om hur jag känner inför att åka hem typ varje dag. Men ja jag är excited to go home and see everyone men man hart ju blandade känslor över att lämna allt här men det ska nog gå bra. När skolan slutar så har jag en vecka ca innan jag på fredag den 9:onde mot Washington DC för att gå på Year ending camp. Det ska ju såklart bli spännande men är typ lite nervös inför det, men det blir nog allt bra tillslut. Jag sätter min for i Sverige den 12:e och ja då är mina 10 månader i USA över.

Idag är det memorial day så vi är lediga från skolan och vi har våran sista skoldag nu på torsdag. Fram tills dess har vi varje klektion i 30 minuter innan lunch och efter lunch så tar man 2 finals om man inte valt att exempt något av dem (då behöver man inte ta det provet.). To exempt something är ju antagligen något man vill göra så därför styrs antalt exemptions man kan ta beroende på hur bra närvara man haft. Så nu har jag lämnat in mina athletics kläder och kommer aldrig ha det något mer. Kommer sakna that privilege så mycket. Så skönt att varje dag inte behöva tänka útan bara ha det som rutin att träna varje dag och ha den sköna känslan efteråt av att man verkligen gjort något då man verkligen inte kan slappa under athletics. Jag är ju inte en senior så I'm not graduating eller nånting som det men det är iallafall på torsdag kväll som det hålls också. Jag har verkligen no hard feelings över att inte vara en senoíor btw, tycker det nästan är lite skönt att jag inte är det.

Iallafall så har jag de senaste veckorna umgåtts med kompisar, gått i skolan, försökt solat lite (då det ser ut som att det ska regna i 10 dagar nu framöver och jag vill ju komma hem med lite färg då man har bott i detta underbara klimat så passar jag på så ofta som möjligt), gått på Madisons simtävlingar och i lördags så åkte vi också till sumerville där marshas släktingar har a lakehouse. Juste i fredags hade vi några kompisar a poolparty hemma hos en tjej som bor super fint med en utsikt som var otroligt underbar. Det var trevligt och kul! Sen så har vi de senaste lördagsmornarna som sagt gått på madisons simtävlingar kl 7 på mornarna, de är trevligt på ett sätt då det är så mkt folk och härlig stämning men det blir ganska långt.

Denna lördag åkte vi efteråt iallafall till the lake house. Jag älskar att vara där, då mysig stämning, det bjuds alltid på god mat och det är läskigt hur hemma de får en att känna sig. Söndag morgon åkte vi ut med båten och vi fick sällskap av 2 andra båtar vid en strand. Andra gången jag fick uppleva det nu och det är ju väldigt roligt och mysigt och jag skulle verkligen inte ha haft något emot att få uppleva det mer. Söndag kväll så hade grannarna något årligt memorial firande i form av ett knytkalas typ då alla tar med något att bjuda på och de bjöds på massor av räkor. Det var väldigt trevligt och gott. Nu idag, måndag så kom vi typ nyss hem och jag ska bara ta det lugnt och jag borde nog kanske ta en titt på spanska papper vi fått då jag ska ta the final test för spanskan imorgon.

Kram Lydia!

Likes

Comments

Hej!

Nu var det nästan en månad sen jag skrev här i bloggen och tiden bara flyger iväg, så nu är det endast exakt en månad kvar tills jag är i Sverige efter dessa långa men snabba 10 månader. Helt sjukt och är jätte konstigt att tänka på så man skulle nog kunna säga att jag undviker att tänka på det för att försöka njuta så mycket som möjligt av tiden jag har kvar. Allt går jätte men jag måste säga att jag har typ noll koll vad jag har gjprt den senaste månaden som jag borde nämna här. Skolan är som vanligt men nu börjar alla lärarna ge upp lite också och kan ju säga att inte så mkt lärs ut nu kanske. Om 2 veckor antar jag att det är så har vi semester exams så antar att tiden kommer gå till att kolla på filmer och förbereda lite för det.

Har inte tänkt på det jätte mycket förut men jag känner att jag verkligen kommer sakna skolan och människorna här även fast det ska bli skönt att komma hem också. Men kommer förut faktumet av hur lött jag haft det med 0 plugg här så kommer jag sakna alla klasserna och personerna i dem som gör dagarna roliga och kommer sakna athletics jätte mycket även fast det är så krävande. Kommer liksom hem med en sån skön känsla av att ha tränat ordentligt varje dag. Sen så kommer jag ju sakna Madison och Marsha också men de kommer man ju antagligen ha kontakt med mer men skolan och livet här är ju något jag kommer uppleva igen. Tror jag har svårt att ta in det faktumet lite. Och något jag verklign kommer sakna också är vädret, är inte redo att lämna värmen och solen som skiner de flesta dagarna. Hoppas att lite av det följer med mig hem när den tiden kommer.

Under veckorna nu så kan jag som sagt inte komma på något speciellt jag gjort men varje vecka så går jag nu på åtminstone en av Madisons softball games a week. Det är kul att se hur involverade alla är och oftast är man i nån park och då pågår det liksom massa andra matcher på samma gång så det är fullt med folk och liv vilket är härligt. Sen så har de köpt en studdsmatta nu också som vi spenderade typ 3 timmar att sätta upp förra lördagen. För det första så var det väldigt kul att sätta upp den då jag gillar sånt men att få hoppa och göra lite volter som man inte gjort på över 9 månader var en rolig känsla.n Sen så är den också perfekt att sola på så istället för att ligga på gräsmattan med alla kryp.

Okej kom nyss på att jag i måndags var på the sports banquet vår skola anordnade i måndags. Detta är så ett event där alla atleter bjuds på mat och man "hedrar" typ alla som vart med i nån sport. så dör varje sport så gick coachen upp och prata och samt så sa man alla som vart med i teamet och så fick man gå upp där och stå som en grupp. Jag gick då upp för simmning och soccer men inte track då jag inte var in the varsity team där. Detta var en formell så alla måsta ha finare kläder på sig osv. Det var otroligt kul men vart en ganska lång kväll då det hållde på i 4 timmar bestående av en 40 minuters mat kanske och sen resten prat om sporterna. Skulle nästan kunna påstå dock att this sports banquet var roligare än prom då det bara var en sån härlig stämning och jag vet inte bara känslan där typ. Väldigt glad att jag fick gå  på det. Det finns även här en band banquet och en senior banquet med då jag inte passar in i nån av de så är det inget jag kan gå på. 

Imorgon åker vi till Houston igen för att surprise deras föräldrar då morfarn fyller år idag och på söndag är det morsdag. Så med bara en månad kvar nu hoppas jag inte tiden går allt för fort och att jag fortsatt får uppleva massa saker.

Kram Lydia!

Likes

Comments

Hej och Glad påsk!

Idag är det måndag och sista dagen av ledigheten vi fått runt påsk här. Man har inte riktigt ett påsklov utan vi har haft ledigt från skolan torsdag.måndag vilket jag inte klagar på. Påsken firades inte direkt på något speciellt sätt här hos familjen Ward. Vi har letat påskägg och fått massa choklad osv men annat än det så har vi inte gjort något speciielt. Då de liksom bara är dom vid högtider osv så har de liksom inte jätte många traditioner skulle jag säga. Gör inte så mycket för mig ändå utan det är ju lite skönt att bara relaxa lite också.

Nu är track över också då det i veckan var district meet och om du skulle ha kvalat vidare från det så skulle du komma till Area och det vill s'ga att du skulle fått åka på mer tävlingar men då jag inte kvala så är det nu inga mer sporter efter skolan för mig. Track var roligt att vara med i för det var ju liksom allt annat något nytt men att åka på en tävling med det var ju rätt så långdragna dagar om vjafg säger så. The field events är alltid först (alltså everything except the running) och inte försn det är helt klart så börja spring racen. Så t.ex i måndags då district var så kom vi fram till caldwell, där tävlingen var vid 9-tiden och spring event börja inte förns tre så då fick det ju inte så mycket att göra liksom. Det är ju självklart roligt också och man umgås osv men det är liksom lite väl lång tid, men allt är ju en upplevelse. Nu är jag iallafall väldigt glad igen att athletics fortfarande finns för det är kul och man får a good work-out varje dag vilket jag gillar. Man har liksom inget val utan man bara gör och det är väldigt skönt och så mår man ju bra efteråt också.

kommer inte ihåg vilken dag det var men jag vart iallafall utbjuden av johana (den andra utbytesstudenten) och hennes mama på middag och för att sen åka hem och titta på film med dom. Filmen v ar en svensk lite äldre film, så där satt jag med en från jeckien och en amerikan och titta på en film på svenska med english subtitles. Det var en liten annorlunda situation att vara i, vet inte hur jag ska förklara men det var iallafall roligt. Värmamman ville göra detta då hon sett filmen förut ovh hon giillar den och hon verkar också vara ett riktigt stort fan av den svenska sommarnaturen som visades i filmen vilket var kul. Viu kom även in på att prata om Astrid Lindgren och om hur Johana från Tjeckien hade sett filmer dom Barna i Bullerbyn, Pipp Långstrump och Emil i Lönnebacka när hon var yngre vilket kändes väldigt roligt och lte smått coolt.

Nu är det iallafall mindre än 2 månader kvar tills utbytesåret här är slut vilket känns lite konstigt och tråkigt fast roligt på samma gång. Att man kommer få träffa alla i Sverige igen är ju positivt men att lämna allt här och sen att veta att man aldrig kommer uppleva något liknande är rätt så trist att tänka på. Menmen jag är väldigt glad över att få uppleva detta!

Hoppas ni haft en fin påsk, kram Lydia!Likes

Comments

Hej igen!

Efter att familjen lämnat så åkte my host family and I till farmor och stanna där i två nätter. Det var skönt och lungt som alltid. På lördagen så åkte vi till galveston, en stad vid vattnet här utanför Houston. Där hade de en pir med massa karuseller och sånt på och sen var det en strand som gick så långt man kunde se åt båda håll. Det var en jätte fin stad och det var en jätte härlig känlsa att vara där då det var som ett solsemester resemål och alla hus där var så beach-iga och palmer överallt. Det var kul, jag och madison åkte en hel del karuseller och sen gick vi till standen för att bada. Det vart en full dag med det och det var jätte kul att få ta vara på att man faktiskt bor rätt så nära mexikanska golfen.

Så under dessa två veckor som har gått efter spring break så har jag nu spelat min sista forbolls match här med laget. Tror jag berättade förut om the playoffs och att vann man den marchen skulle man ha fortsatt att spela en match nästa vecka osv, men tyvärr så förlora vi den första matchen så det var det. Nu har jag alltså inge mer fotbolls träningar efter skolan vilket känns rätt så konstigt då man haft dom sen december eller nånting sånt. Går ju fortfarande i track men oftast gör vi klart de träningarna under athletics så större delen av veckan behöver jag inte stanna kvar på skolan för träning, vilket jag tycker är lite trist men glad att jag är i track iallafall för annars skulle det kännas typ lite tomt. Fotbollen är jag så himla glad att jag börja med här och det har verkligen varit så roligt att varit en del av det laget.

I torsdags var det ett track meet igen, alltså tävling med friidrotten. De sensat veckorna har temperaturen här varit på 29 grader och stålande sol och så var det oxkså denna dag. Så när man åker på dessa track meet så är det ju väldigt mycket väntan som jag hoppas jag skrev om i något annat inlägg. Man kommer dit typ vid 2-3 tiden och spring eventen är inte förns mycket tsenare och det hela är oftast över vid 10-tiden. Denna tävling var iallafall rätt så kaos då det var över 20 skolor där för att tävla och allt vart jätte försenat och hälften av sprin eventen måste de ställa in för att man inte får tävla efter 10. Denna tävling skulle jag springa 200m men det eventet vart helt inställt så jag gjorde alltså ingenting på denna tävling. Tillbaka då till hettan så sitter man mitt ute på gräset innanför the track (banan man springer på) och att göra det i gassande sol är lite små påfrestande måste jag ju säga och också då våran coach vill att vårat lag ska se professionellt ut så vi alla måste gå runt med likadana långärmade tröjor och inte för korta shorts. Så det blir ganska varmt speciellt när man bara ligger där och väntar ii solen och typ sover. Menmen allt är ju en upplevese!

Igår (lördag) var det prom här i lg också. Detta är ju något man har hört har varit en av de stora sakerna med att vara i usa och gå i high school. Dock här så var det speciellaste allas fina klänningar måste jag nog säga. Jag är då inte tillåten aatt vara på en party bus för Marsah så innan prom gjorde jag liksom inget speciellt då alla mina närmste vänner åkte med just det, en party bus, innan prom. Lite smått tråkigt att missa den upplevelsen men helt ärligt så bryr jag mig inte jätte mycket om det så ingen större fara över det. Så jag åkte då snare på kvällen direkt till prom för att möta upp folk där på platsen. I början var det rätt så mycket folk där och man minglade mest runt och bara prata. Tänkte ju att detta kanske skulle gå över till lite mer typ dans och sånt efter ett tag men helt ärligt så vart det mer och mer inte riktigt stelt men liksom lite åt den stilen då det var typ 4 personer som dansade och resten bara stod typ. Ibland satte dj:n på linedance låtar, som alla här kunde stegen tiil och jag bara förljde efter på de stegen. Det var roligt och alla gjorde liksom nånting då men så fort nån sån låt var slut så gick det tillbaks till att bara prata igen liksom. Prom höll på 9-12 och vid 11 kändes det som att typ hälften hade lämnat. Så lite mer hade man kanske förväntat sig men det var fortfarande roligt att få klä upp sig samt att se alla fina klänningar och så klart var det ju kul att umgås med människorna men somsagt så var det ju mest bara prat. Jag hade turen att få låna vår grannes barnbarns klänning som lite oväntat passade bättre än förväntat, så jag behövde inte lägga ner massa pengar på en känning jag nog inte skulle fått så mycket mer användning av. Jag är iallafall glad att jag gick prom även fast den va som den va för det var ju fortfarande en rolig upplevelse.

​Nu också så är jag temporärt mamma till en liten bebis docka, som gråter då den behöver något behov som också riktiga bebisar har. Denna tar jag hand om som ett projekt i klassen child development och det är ju väldigt spännande. Den sover precis som en riktig bebis väldigt mycket och vaknar likaså upp gråtandes under nätterna. Jag fick bebisen i fredags och lämnar tillbaks den på måndag. Bebisen är värd $800 dollar och den läser av allt man gör, liksom hur länge man låter den gråta, om man håller i den rätt osv, och sen får man ett betyg efter hur bra man har skött alla uppgifterna. Trodde först detta skulle vara jätte jobbigt men till min förvåning så är det faktiskt bara roligt!

Kram lydia!

Likes

Comments

Så kördag morgon när familjen fortfarande var här åkte jag, Signe, Madison och Marsha till Austin för att åka och köra lite blazor tag. Har aldrig gjort det förut men det var faktiskt väldigt kul och detta var ett ganska stort sådant med tre våningar man kunde springa runt och gömma sig på. Efter det så åkte vi till target där vi lyckades spendera nån timme tills vi åkte hemåt. Under denna dag så var mamma och Tomas på nån cowboy sak/möte i La Grange. Så när vi kom hem från Austin så var det dags för oss att åka vidare till San Antonio utan Marsha och Madison. Resan dit var typ en av de mysigaste då det var beck mörkt ute och det spöregna och jag oCh Signe hade fullt med väskor och snacks i baksätet, super mysigt!

Vi spenderade två nötter på ett hotell där typ mitt i staden med gångavstånd till allt. San Antonio är nog en av de mysigaste storstäderna jag varit i, det var super fint och bara anmält en trevlig stad med fina turist attraktioner. Vi gick både till the Alamo vilket är något ställe där det var något krig för länge sedan. Och sen var det då the River Walk som var hur fint som helst med restauranger och afferer som man kunde prommenera till som omfamnade en river. Var verkligen jätte fint,och vi åkte även på en liten guidad tur runt där också för att kunna se allt. Hela dagen spenderades där och på kvällen åt vi vid en restaurang där vid vattnet som var super trevligt. Allt som allt så var San Antonio fantastiskt.

Måndag var det vidare till Houston men dagen spenderades på ett litet zoo liknande ställe med lite random djur som ormar, sköldpaddor, alligatorer, apor, zebror och uttrar, och sedan Austin. Denna gång var vi i Austin för att se it's downtown. Austin är ju Texas huvudstad så där fanns också the capitol, som ett litet vita huset fast bara för tx. Det var en cool byggnad att se men det vi också gjorde var att bara gå runt i Austin och jag vart lite små kär i den staden. Den var bara härlig, full av liv och ffin natur. Dagen bestod mest bara av att titta på det fina innan vi på eftermiddagen fortsatte mot Houston.

Tisdag vart det en trip NASA space center vilket var väldigt coolt. Fanns massa stora och småa saker att titta på och de hade även en finfin souvenir shop där det handlades en del av oss. Utöver att gå runt som på ett museum så hade de nå slags stimuklations saker där. Det lyckades Signe övertala mig att göra, så efter att ha köat en timme för att göra det så fick vi äntligen gå in i maskinen. Man åkte som i ett stritts flygplan där ena personen var en skjutare, för att skjuta nånting som vi inte lyckades speciellt bra med och den andra var en pilot. Det var faktiskt läskigt kul och piloten bestämmde exact hur man skulle åka. så den kunde liksom vara tiltad och vriden lite hur som helt och även så kunde man åla helt uppoch ner och åka runt på det sättet. Det var roligt och NASA ws a nice place att vistas på.

Onsdagen var vi i Downtown Houston. Det var inte alls samma känsla där som i Austin och det var inte super mycket folk ute på gatorna där. Men efter att vi äntligen hade hittat en cafe att ta på där så upptäckte vi att de liksom hade gångar under marken där massa resturanger och sånt var. Så var liksom en hel liten värld man missa om man bara gick runt där uppe. Denna konstruktion fick vi sen höra berodde på att det vart så otroligt varmt under sommrana. När vi kände oss färdiga där så åkte vi till en galleria i houston och shoppaa vilket var härligt.

Sista heldagen med familjen här var torsdag och då bjöd vi ut Marsha, Madison och morföräldrana på lunch. Det var trevligt och det kändes verkligen som att lilla mormorn uppskattade det. Det tog upp typ hela dan men efter det åkte vi iallafall till ett annat köpcentrum och där lyckades mamma och Tomas få med sig ett par texas boots också, kul för dom!

Det var hur roligt som helst att ha dem här på besök och det var också super kul att road trippa lite i staten Texas. Uppskattade det verkligen och hur skönt som helst att umgås med älskade systern signe!

Likes

Comments

Hej! I fredags lämnade familjen efter att ha varit och hälsat på mig i två veckor. De kom en vecka innan mitt spring break och stannade till slutet av lovet. Hade först lite blandade känslor över att de skulle komma som jag tror jag skrev i förra inlägget då man liksom vart här så länge och byggt upp sin egna "world"(kom inte på något bättre ord) och sen ta in dom i det kändes liksom lite konstigt i tanken, men så kom det och det var otroligt roligt och vi hade fullt upp med att göra saker här i Texas. Tänkte att jag kanske gör två inlägg om det nu för att det inte ska bli så himla rörigt och för att jag inte har så mycket tid just nu.

Iallafall så kom de på en lördag och jag var då på förmiddagen 8-12 på vår bakesale som vi hade with the soccer team för att samla in pengar till den 9 april då vi ska på en fotbolls match mellan USA:s team och ryssland i Houston. Det blir spännande och vi lyckades samla in ca $550 vilket ju är otroligt bra. Vi hade så att man betala så mycket/lite man ville för bakelserna så kan ju säga att nägra var otroligt generösa.

På eftermiddagen my family arrived och då fixade Marsha mat så vi åt och prata ett bra tag. Söndag så åkte vi till en liten by typ eller ett väldigt litet mysigt samhälle ca 20 min från La Grange där vi åt och bara kolla runt på den fina naturen där osv. Btw så spendera jag den första veckan då de bodde på ett hotel här i La Grange antingen på hotellet med dom eller så sov syster Signe här med mig i mitt rum. Mycket mysigt.

Varje vardag hade jag skola och träning som vanligt. Tisdag var det borta game med soccer så det åkte min svenska familj och titta på. Andra laget var inte super bra men det vart en spännande match ändå då domeren var lite annorlunda och dömde på ett konstigt vis. Publiken är ju som vanligt stöttande och hänger med i spelet men tydligen tyckte domaren att de var för högljuda eller kommentera han för mycket eller nåt så med kanske 10 min kvar av matchen så kasta han ut hela publiken från La Grange. Var super konstigt och allt var helt stilla medans alla tittade på när de alla måsta lämna läktaren. Konstig sitution men det är ju bara nånting man skrattar åt för att det var så löjligt. Torsdag var jag på mitt första track meet alltså friiidrotts tävling där jag endast var med på ett event vilket var 100 meter eller yards (vet faktiskt inte vad vi går efter) sprint. Det gick väll helt ok men var inget speciellt. Dagen var bara fylld med massa väntan så vi kom till platsen vid 2 tiden typ och då började the field events och sen var det springarnas tur och jag sprang vid 7 tiden så tiden där emellan var ju bara väldigt lång. Tck och lov så kunde mamma Signe och Madison komma och hämta upp mig efter det så jag kom hem vid åtta tiden istället för att åka med bussen och komma hem vid typ 10.30. Lång dag som sagt. Kom sedan hem till "svensk" mat som de tillagat vilket var otroligt gott! Skönt med lite hemlagat i smaken.

Fredag hade jag sedan min sista fotbolls match inom distriktet. Det var parents night så jag presenterades på planen med mamma och Marsha lika som alla vart med någon slags vuxen i livet. Det började spöregna och åska så matchen vart typ framsjuten ca 1.5h. Då vi redan visste att vi had made it to playoffs( vilket man går vidare till om man kommer topp 3 n the district) så spelade denna match jättee stor roll men vi vann den så det var ju kul. Playoffs är sättet man kan komma till regionals på, denna match ska vi ha på fredag. Vinner vi så går vi vidare till nästa omgång, förlorar vi så blir det ingen mer fotboll för i år så jag hoppas verkligen att vi vinner den. Vårt lag är nu också rankat #19 in the state Texas så det är ju kul!

Lördag åkte Marsha, Madison, Signe ich jag till Austin och gjorde blazor tag, åt och shoppa på target. Det var mysigt och på kvällen åkte jag the swedish family vidare till San Antonio vilket jag får berätta om i nästa inlägg.

Ha det bra allihopa, kram Lydia!


Likes

Comments

Hej! Nu var det ett bra tag sen jag skrev. I förra inlägget skrev jag ju att influensan gick runt och för två/tre veckor sedan så vart även jag sjuk. Så förrförra veckan mådde jag inte så bra och var hemma från skolan några dagar och veckan efter det, alltså förra veckan mådde jag bättre men inte helt hundra.

Annat än ha varit sjuk så har inte något speciellt annorlunda hänt. Det skulle väl vara att vi en helgen åkte till Houston igen då vi var lediga från skolan förra måndagen så åkte vi dit för att Marsha behövde fixa ett par saker. Jag var ju som sagt sjuk då så jag låg mest bara och vila. Annars har alla dessa veckor sen senaste inlägget varit helt vanliga med träningar och matcher. Dock så har jag denna vecka varit rätt så utmattad med mycket att göra och tänka på och nog lite för lite sömn också så därav har jag inte riktigt hittat energin till att skriva tidigare. Jag ska försöka gå och lägga mig i bättre tid så får jag nog mer energi strax.

På lördag kommer iallafall en liten del av familjen hit, vilket är super kul så klart och jag är excited för att hitta på saker tillsammans här men samtidigt känns det ju också lite konstigt, då man har "byggt" upp ett helt annat liv här. Men not to worry jag ser mest emot att träffa er.

Fotbolls teamet funderar nu också på att åka på en fotbolls match i Houston mellan USA's och rysslands national female team. Detta är då i april så nu planerar vi att ha en bake-sale på lördag förmiddag för att försöka tjäna ihop så mycket pengar som möjligt.för att göra det billigare för oss att åka till det. Om allt går igenom så tror jag att det skulle vara väldigt roligt att åka på.

Då jag inte har nå mer händelser att skriva om så kan jag ju bara skriva a little appreciation för hur härligt det är att stanna kvar på skolan varje dag och gå to the field och träna och se sig omkring och se massa students i olika sporter träna och vart man än tittar så är det liksom rörelse och till Sverige (lite sorligt att tänka så men det är ju inte så himla lång tid kvar nu).

Detta var bara en väldigt kort och inte så händelserik uppdatering från mig men hoppas ni alla har det bra, kram Lydia!

Bara lite random bilder på ett fint ställe vi åkte till och sen så skolans gym (idrottssal) vilket jag inte tror jag haft bild på förut.

Likes

Comments

Hej! Veckorna rullar på här och nu är det redan februari. Iallafall så har inte jätte mycket speciellt hänt under de senaste två veckorna. Jag har haft fotbollsmatcher varje tisdag och fredag och alla andra sagt har jag träning efter skolan och juste jag tränar nu också track (friidrott) så jag har först track träning och sen soccer på dagarna. Track gör jag mest för träningen och jag vet typ ingenting om hur det funkar med tävlingar osv i denna sport, det är väldigt många som är med i det iallafall så vi får se hur det går.

Den senaste veckan så har influensan gått runt i skolan också, som tur är så har inte jag eller värdfamiljen känt något men har nog aldrig varit med om en sån spridning. På the intermideate school årskurs 1-6 så var det över hundra barn sjukanmälda i fredags så det är ju ganska sjukt.

Just nu så är jag iallafall i Houston för att vi igår (lördag) åkte hit för att gå på en babyshower. Det är nån släkting till dem som ska få ett barn och eventet var i ett fint område lite utanför Houston. Vi åt mat och tårta, hade ett fråge-quiz och sen så ville Madison gå ut och leka i en lekpark där så vi gjorde det och så vart vi joinade av några yngre barn som också var på festen och de var så gulliga. Det var bl.a ett barn där som var jätte pratsam som på något vis börja prata med mig och hon berättade typ om hela hennes 5-åriga liv om hur hon haft cancer och gått på massa behandlingar i 80 veckor(!!) så hon hade ju verkligen gått igenom mycket. Det var iallafall en trevlig dag och efteråt så åkte vi till academy som har massa sportkläder och redskap och liknande. Det var första gången sen New York som jag köpte kläder i en butik här, då allt jag köpt hittills typ bara vart inom skolan. Jag hade typ glömt bort hur roligt det är att shoppa.

(Skrev det kommande en dag efter) Igår så var det Super Bowl i Houston också, så när vi kom hem därifrån så tittade vi på det och det var en väldigt spännande match som jag satt och kollade på medans jag gjorde de inte alls så ansträngande homework jag får här. Annars så är det inget speciellt på gång, hoppas ni alla har det bra.

Kram Lydia!

Likes

Comments

Hej!

Nu så har jag simmat min sista simtävling här vilket känns lite smått tråkigt då det är ett sånt härligt gäng. I torsdags kväll hade vi a team night vilket var mysigt, vi åt, prata och spela spel. Vi hade detta då för att sedan på fredag stiga upp 4.30 för att åka med bussen 5.30 till norra Austin för the district meet. Jag har ju inte tävlat i simmning förut så jag fick inte direkt nån fantastisk placering men jag är glad ändå för på 50 free så simmade jag 2 sek snabbare än vad jag gjorde på senaste tävlingen vilket var veckan innan kom jag på nu. Så tror det var att jag simmade på 40 sek på första tävlingen jag var på sen har jag legat på 38/39 ett tag och igår vart det 36, så det är kul att se utveckling efter att ha simmat i några månader. Jag kommer nog sakna simningen lite och alla bussresor man gjort med simgänget men nu börjar ju fotbollen ta massa tid så jag överlever.

Direkt efter att jag kom hem från simningen igår så gick jag direkt över till nästa buss för att åka på fotbolls match. Jag var trött men som tur var så är det en till tjej i laget som också simmar så vi var trötta tillsammans och skratta mest hela tiden. Matchen gick bra och vi vann, fast det var ett ganska dåligt lag men i tisdags så hade vi också fotbolls match och den vann vi också och sen så förra vecka så var vi på fotbollsturnering igen och det kom vi trea på så alla de senaste matcherna har gått bra. Tror dock att lagen vi ska möta kommande vecka sägs vara väldigt bra så vi får se hur de går. Så de senaste veckorna har varit fyllda med tävlingar känns det som och framöver nu så kommer vi ha matcher varje tisdag och fredag och när vi inte har match så tränar vi efter skolan.

Så nu denna helg har jag massa läxor jag måste göra eftersom att jag har missat skolan en massa pga av aktiviteterna och så ska jag försöka vila efter den långa dagen jag hade igår (lämade alltså 5.30 och kom hem kl 22) och bara njuta!

Kram Lydia!

Likes

Comments