Hej! Idag har jag varit i skolan och som ni ser på bilderna snöar det jättemycket! Jag tycker om snön väldigt mycket då allt ser mycket ljusare och mysigare ut. Det har innan varit slaskigt och blött men hoppas snön stannar nu..

Idag är det fredag som jag har längtat till såå mycket. Har haft en lång vecka och det blir skön med helg.

Vet precis att jag sa att jag gillar snön men vill ändå att det ska bli vår. Till våren vill jag ha en färgglad jacka och en basker. I höstens såg jag så många på stan som hade baskrar och skepparmössor. Jag köpte faktiskt en skepparmössa men aldrig en basker var osäker på om jag passade i en, men nu i vår vill jag verkligen ha en.

Puss o kram!! //Lydia❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Igår var det alla hjärtans dag❤️ Jag gjorde inte något speciellt idag förutom att jag satte på mig en rosa t-shirt. Idag har jag skrivit historia-prov som handlade om revolutioner och samband mellan olika revolutioner. Jag skulle barnvakta igår som jag brukar göra på onsdagar och torsdagar men det blev inställt. Det gjorde inte mig så mycket för att då kunde jag plugga till mitt prov.
❤️❤️

Dagens outfit 13/2 ❤️❤️ Jacka Sonya Concept/ T-shirt Marc Jacobs/ Jeans / Väska Maje❤️❤️

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Här kommer jag lägga upp bilder på vad jag gör på dagarna och massor av bilder!

Idag var jag med Hedvig och åt semlor eftersom det var fettisdagen. Vi åt på caféet Sweet and pure. Semlorna var sååå goda!

Efter vi hade fikat åkte vi hem till Hedvig och bakade kladdkakemuffins. Dem blev jättegoda och perfekt kladdiga! Puss och kram!!!❤️❤️❤️

Dagens outfit❤️❤️ Klänning Zara/ T-shirt Gina tricot/ Väska Maje/ hårsnodd Norr❤️❤️

Likes

Comments

Instagram@lydia.forssen