Vred till knäe

Fan, helvete, järnspikar, skit, fuck, jävlar och alla fula ord jag kan skrika ur mig.
Började dagen bra på gymmet. Trots att det var veckans tredje benpass och kroppen kändes seg så levererade jag nytt pb på sumomarklyft. 3x8 på 70kg! Alltså faktiskt väldigt nöjd. För några månader sedan kämpade jag med 40 kg typ haha. Så det är jag glad över, de går åt rätt håll.
Direkt från gymmet drog jag till gymnastikträningen och vi hade en bra och rolig träning. Men så sista varvet och jag skulle passa så vrider jag till knäet i golvet och det känns som de hoppar till och verkligen knakar högt. Gör inte direkt ont utan bara ett obehag. De känns ostabilt, stramar och strålar ner i foten. Nä ingen höjdare att avrunda med.
Tårarna började rinna men inte för att det gjorde ont utan för att jag blev rädd. Rädslan att bli skadad och inte kunna träna. Får panik. Finns så mycket jag vill och detta är de första min tanke gick till. Inte att det gör ont eller något, de hade jag skitit i men att risken finns att jag inte kan träna.
Nu har jag hämtat mig. Ligger hemma i sängen och ska gå in i duschen. Knät känns okej, lite ömt men ändå skapligt. Hoppas de bara blir bättre snart. Känner inte att jag har tid att vara skadad. Därav får jag sån panik.
Men nu, dusch och vila innan jobb!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229