Vilse i skogen

Vilken go söndag de blev igår. Trots en del mensvärk och sådär så var jag riktigt glad och lycklig över livet. Så så skönt. Började med att jag fick ett ryck att jag ville sminka mig, något jag nästan aldrig gör. Men jag satte på ett ansikte och testade dessutom lösfransar för första gången. Blev definitivt inte perfekt och knappt bra för den delen men kul att prova. Nästa gång vill jag testa lite kortare fransar då jag kände mig lite drag med de igår haha.
Sen hände inte mycket mer igår än att familjen var ute och gick med hunden i skogen. Hade jag varit guide så hade vi varit vilse i skogen än idag så dåligt lokalsinne som jag har. Karta kan jag följa men att känna vilken riktning vi kom ifrån, de går inte.

Väl hemma och hungrig tog jag mig två grillade korv med bröd. Första tuggan bränner jag upp gommen. Ni vet när man känner skinflisor som hänger ner. Så jävla vidrigt, så måste jag försöka dra loss de såklart. Ja så idag är de borta men gommen är smått öm så det får väl bli kall kvarg idag som kan läka mig!

Men nu först gymmet för att köra rygg, så de kan bli kul! Ha en fin måndag mina vänner.

Gillar

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
åå så koselig, liker meg godt i skogen jeg 😊 heeh fine bilder 😊nouw.com/mammatetheo
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ja visst är det koseligt att gå i skogen☺️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229