Vilodag från gymmet och bloggen hihi

Somnade framför filmen med vännerna igår. Vaknade upp vid 1 på natten och började pallra mig hem. Sen hade jag halvsvårt att somna om efter de så idag är man inte allt för pigg. Bestämde mig för att idag fick bli vila ifrån styrketräningen. Men åkte till gymmet för lite cardio. En halvtimme på bandet var vad jag klarade av innan min kropp ville vika sig. Energin var inget att skryta mig. Hoppade sen på cykeln men körde typ 3 minuter innan jag hade kramp i framsida lår som jag är ganska trött i idag efter gårdagens benpass. Så gav upp de och tog mig en snabb stretch innan jag åkte hem!

Haft en otroligt slapp dag. Dels ute i solen och sen lyckades jag somna en stund i eftermiddag och det var nog precis vad jag behövde. Vaknade som en ny människa, eller nästan. När jag väl fick vaknat till liv en stund så var jag redo för att ta en riktigt lång och skön promenad. Bara jag, rensa tankarna och musik i lurarna. Helt underbart och som terapi för själen.

Efter tunga sista steg så tar jag fram mina gummiband och så vidare och kör lite sjukgymnastik. En vilodag där jag får till två promenader och sjukgymnastik är för mig en perfekt vilodag om jag känner mig totalt slut och kroppen säger ifrån. Sömn, mat och promenad, mina favoritkompomenter.

Nu la jag mig precis med datorn i sängen och ska glo lite innan jag somnar och taggar till för att åka tidigt till gymmet imorgon!

Säkert en mil lång promenad blev de ikväll. Fick lite känningar i knäet så gjorde en snabb ritning i snap för att minnas var och när de gjorde ont.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Wow det var inte en dålig promenad! Kramnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229