Vilodag

Idag har varit en slappdag hela eftermiddagen. Tog sovmorgon och sen åkte jag och mötte mamma på gymmet, där vi körde lite, jag körde lite lätt, mest för att visa och för att jag blir så sugen när jag väl är där. Men inget tungt utan i princip knäböj med skrivstången enbart. Körde även några rodd och latsdrag, mamma behövde några övningar hon kan träna på ett tag framöver. Tekniken såg riktigt bra ut så hoppas hon tycker det känns bra och att hon utvecklas. Efter min semester ska vi nog köra fortsättning och uppföljning för att se hur det går.

Efter träningen skulle jag åka till elgiganten och kolla efter ett stativ till kameran och en gorillapod. Men tyvärr hade de inte vad jag önskade. De hade ett vanligt stativ men det var så plastigt och fattigt så jag kände att jag hellre lägger lite mer pengar på de och får ett ordentligt. Gorilla pod hade de inte heller för den delen. Men fick med mig ett minneskort därifrån så nu har jag inget problem med minnet till kameran, kan filma och fota massor. Var dock helt slut och genomsvettig när jag kom hem. Det blåste typ storm ute och hade man inte motvind så blåste de på sidan så man höll på att ramla, tur man inte duschade på gymmet. Kan man ta med systemkameran till gymmet eller ser man efterbliven ut då ahhaha`?
Eftersom de inte hade de jag skulle ha så åkte jag tillbaka till stan igen och in på Clas Ohlsson som inte heller hade de jag sökte. Fick med en adapter till resan därifrån i alla fall, men inga stativ. Så tanken nu är att jag ska beställa något på internet, där finns ju de mesta så gillar ju egentligen inte att gå i butik så mycket om det är något särskilt jag vet att jag vill köpa men jag ville haft detta idag så det var därför jag kollade istället för att beställa direkt. Men nu blir det beställning som vanligt ändå.

Vad gör ni denna söndag??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229