Ville inte gå ur sängen, ”morgonångest”

Denna dagen, härliga måndagen känns inte så jävla härlig men det känns bättre nu än i morse. Vaknade och kände mig helt överkörd. Trött, ont i ryggen, trött i kroppen, sugen på något annat än dietmat och bara allmänt ville ligga kvar i sängen.
Men tog mig i kragen, åt min frukost och åkte till gymmet. Lagom omotiverad men väl på gymmet bestämde jag mig för att superseta passet och det blev väldigt effektivt och bra pass. Fick ny energi och kände mig plötsligt lycklig igen.
Fortfarande sugen på något gött, typ pasta, kebab eller tacos hade vart fint nu. Men får hålla planen idag och så blir de antingen cheatmeal tisdag eller onsdag när jag är ledig eller till helgen när jag är ledig hehe.

Nu känns livet ganska bra. Jag lagar potatis i airfryern och kyckling i ugnen. Ligger själv på soffan med Märta och dricker lite pepsi max. Kikar på tv och tar de lugnt. Ska läsa lite, redigera lite och planera veckan. Sen blir de jobb i eftermiddag. Så mesta möjliga vila innan dess och imorgon funderar jag på att ta sovmorgon! Fyfan va lyxigt, sovit så dåligt i helgen så ser fram emot att få sova ut! Ha en underbar start på veckan fina fina du!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229