Vilken toppendag

Måste börja med att fråga om jag måste drömma så konstiga saker varje natt? Alltså inte nog med att man inte kan somna pågrund av ångesten och sen att man då drömmer först att en person äter sin bajskorv och jag sitter och hulkar och håller på att kasta upp, och några drömmar senare drömmer att en person blir magsjuk och spyr och att en person nära då spyr för det är äckligt. Alltså usch. Inte varit en bra natt faktiskt.
Drömde även att en person från min förra klass hade sett vad jag vägde och kommenterade det som, du har hittat dieten som får dig att inte se osynlig ut! Haha alltså den va rätt bra ändå. Helt rätt ju!
Men sen nya tag för att de skulle bli En bra dag. Fina lördag och heldag med gymnastik. Börjat dagen tidigt och slängt med mig allt jag behöver och börjar med att hämta upp mina tränarkollegor för att rulla till Halmstad och ladda upp gymnasterna för tävling. Efter vår tävling blev det lunch och sen kolla på tävlingen och följa resultatet för att se hur vi ligger till inför finalen på söndag. Endast de i toppen går vidare. Tre lag från varberg som kvalat och alla har levererat de allra bästa de kan. Två till final och ett lag körde final redan i eftermiddag och tog hem guldet! Alltså hur grymma. Etta i kvalet och finalen!
Har precis vart hemma hos syrran för att fira min systers son som har fyllt två år. Han är en underbar liten vilde. Men glad blev han för paketet från mig så jag är nöjd.
Han fick skor, vattenballonger och sandleksaker.
Nu har jag åkt vidare till en kompis för en myskväll och sova ihop. Kommer bli bra! Godis och en Beckfilm avslutar kvällen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229