Vilken tävling och final!!!

Hur grymma är inte mina gymnaster? Genomförde en fantastiskt bra tävling igår med enbart ett fall och resten satt där de skulle. När dagen var klar stod de klart en fjärdeplats av ca 25 lag vilket ledde till final idag. Så vi åkte tidigt upp till Göteborg igen för att tävla final och de har kört så bra. Lite svajigt och några små missar men annars väldigt fint kört och de ska vara otroligt nöjda och stolta, jag menar de tog sig till final.
Första gången vi hade två varbergs lag i finalen. Så roligt och vilka duktiga tjejer vi har. Framförallt väldigt goa, härliga och roliga tjejer.
Varit en bra helg trots att man varit fast i hallen större delen av tiden. Vi har haft roligt och tiden har gått fort. När då dessutom tjejerna levererar sitt bästa så blir man inget mer än glad!

Nu har jag i alla fall hunnit landa hemma och ska bara kolla på serier och försöka somna tidigt. Är trött efter att ha vaknat tidigt och vill gärna somna tidigt för att kunna vara pigg och go imorgon. Ny vecka och nya äventyr. Ska börja med att åka och göra fransarna imorgon och sen blir det träning. Inte hunnit träna på hela helgen. Velat hinna ha tid med Henke de timmarna jag inte varit iväg så varit med han och spenderat all ledig tid för att pussa och krama på han.

Just nu kollar jag på tv3 dokumentär om Lisa Holm mordet. Usch så hemskt det är verkligen men spännande och otroligt bra dokumentär även om den är fruktansvärt hemskt och jobbig.

Efter tävlingen idag tog jag mig en sväng till dollarstore i Göteborg. Vi har inte de hemma men länge velat åka dit så idag passade jag på. Men blev faktiskt lite besviken för hittade inte så mycket kul eller bra som jag hade trott. Men men det var bra tidsfördriv innan jag hämtade hem mina föräldrar från flygplatsen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229