Vilken dag de har varit

För att ta vid där jag slutade senast så körde jag till Göteborg och det gick mycket bättre idag, dock är vår gps inte uppdaterad så jag körde fel en gång och fick svänga runt på ett ställe där man antagligen inte får de. Men kom rätt och hittade sen direkt! Utan massa rundor inne i stan så det var skönt, det var min stora skräck haha.
Nervositeten lugnade sig när jag träffade klassen och läraren. Så skönt. Super härlig verkar klassen vara de vara och många kommer gå alla tre första stegen och några kommer följa med på alla fel så det blir nog riktigt bra!
Men vi har också haft verkligen bästa läraren jag någonsin haft. Så skön och rolig verkligen. Förklarade saker på ett bra och rolig sätt så att det fastnar även om det just nu är en enda gröt i mitt huvud och jag behöver vila, hjärnan behöver återhämtning för att allt ska falla på plats!
Men nu kan jag lugna mig lite, äter just nu och sen blir det chill innan sova. Är nog ingen ide att försöka plugga något nu, har man haft teori i åtta timmar så behöver man låta de lägga sig. Även om det känns som inget sitter där nu så kommer det kännas bättre imorgon!

Trött! Imorgon är en ny dag med åtta timmars teori!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229