Videon om Vgs fitness och varför jag avbröt

Sjätte dagen men sjunde träningspasset och jag är helt slut. Kände i första övningen idag som var knäböj hur otroligt trött jag var i kroppen och den ville inte alls samarbeta. Så började jag räkna på de och inser att min senaste vilodag var lördag, så imorgon lördag får de bli vilodag igen. Speciellt efter att ha tränat gymnastik i veckan också!
Så helgen blir välbehövlig vila för mig. Så hoppas man på superkrafter på måndag istället. Efter vilodag kommer dunderdag.

Men nu till videon vi alla väntat på! I videon går jag igenom allt som hänt med min förra coach och från 12 minuter ungefär berättar jag allt jag upplever att han gjort dåligt. Innan dess berättar jag hur allt börjar. Så orkar ni inte se hela så hoppa in på slutet. Den blev otroligt lång nämligen.

Ha överseende med att det är min första video jag spelar in. Jag är obekväm och gillar inte att höra min egna röst och ibland har jag insett efteråt när jag redigerar att jag inte låter som mig själv.

Första videon så det blev en plane bara prata video, inte massa effekter och skojjigheter. Utan basic prata och berätta och klippa enklast möjliga. LJUD, LJUS OCH FOKUS varierar tyvärr en hel del genom videon. Det var min ovana som gjorde att det inte blev så bra i början i alla fall. Plus att hunden ligger i bakgrunden och snarkar haha, så hör ni något konstigt i bakgrunden så är de Märta!
Har ni frågor så skriv till mig på instagram DM, annalydiae eller på min blogg nouw.com/lydiaemanuelsson så ska jag försöka svara er så bra jag kan. Vill ni ha fler videos? Let me know, ska försöka vara mer bekväm nästa gång, man måste ge de lite tid hehe.

Jo förresten, i slutet får jag inte tag på kevin, kan försöka ringa han på nytt men som sagt, han har blockat mig på sociala medier så han vill nog helst inte veta av mig.

Hjälp mig växa mina människor. Dela min blogg, insta och så vidare om ni vill såklart. Följ mig, gilla och kommentera.

Gillar

Kommentarer

Emilochsnobben
Emilochsnobben,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229