Vi tog en dag på stranden - kroppshets

Vaknade denna morgon och inga mirakel har skett under natten. Ryggen är fortsatt ond och jävlig. Men det kommer bli bättre och det ser jag fram emot. Idag har jag en ledig dag att bara vila på och idag blev det verkligen vila.
Ingen träning på ett tag och inget jobb idag. Idag har jag bara vilat, tagit en promenad med vänner, ätit pannkakor och sen åkt ner till stranden och sovit en stund där i solen. Riktigt skönt att sommaren är här men samtidigt får jag ångest. Ångest över att man måste ut och ångest över kroppsideal. Och vet att jag inte borde ha de och kämpar varje dag för att vara nöjd men det är svårt. Men inser att jag måste vara mer tacksam för livet jag har trots allt.
Men imorgon väntar jobb. Börjar 9.30 imorgon så ska försöka ta mig igenom den dagen. De på jobbet vet nog de flesta om att jag har ont så de kommer nog kunna anpassa de mesta till vad jag kan göra och inte.
Kvällen imorgon spenderas nere på gymmet i receptionen. Skönt att få komma dit trots att det inte blir någon träning för mig denna veckan. Hoppas kunna vara tillbaka där snart och köra någonting i alla fall!
Men nu kom jag precis hem och ska käka något gött innan det är läggdags. Måste såklart också ta en dusch innan jag lägger mig och sover! Men sen ska jag bara glo på Robinson tror jag och ta de jättelugnt.

När man möts av en rumpa i fönstret när man kommer hem haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229