Veckouppdatering - Diet v.25

Nytt inlägg här på bloggen som jag tänker kan vara roligt. Antingen varje eller varannan fredag kommer jag uppdatera er om hur veckan gått sedan sist och visa bilder, resultat, vad som funkat bra, vad som varit jobbigt, vad jag ska tänka på eller ändra på, vilken fas nästa vecka går in i och så vidare. Hoppas du tycker det blir spännande att följa och kanske ska just du tävla eller vill tävla och då hoppas jag det kan stötta, hjälpa och peppa dig till att våga och att klara de!

Första veckan har gått...

förvånansvärt bra! Det bästa måste nog ha varit att jag ätit var tredje timme och därmed sluppit sötsuget och dessutom blivit mycket gladare. Trodde inte det skulle göra så mycket men det har verkligen hjälpt mig och det har vart så mycket lättare att äta bra mat.
Hur har jag utvecklats...

Utvecklingen har gått stabilt och jag kan inte direkt säga att det skett någon större skillnad i kroppen eller vikten. Men i mitt mående och psyke så mår jag så mycket bättre.

Vad har gått bra...
Det som gått bra är att jag ätit var tredje timme och att hålla sötsuget i schack.
Vad har funkat mindre bra eller varit jobbigt...
Inget som direkt inte funkat men jag hade missuppfattat och inte hunnit läsa allt igen. Men för mig har det alltid varit självklart att väga maten innan man tillagar den men tydligen skulle man väga maten efter tillagning. Så att jag inte kunnat äta 200g okokt ris är ju inte så konstigt eftersom det blir mindre ris nu när jag väger det efter tillagning.
Mina frågor till min coach...

Frågor som jag ställt i veckan har väl framför allt gällt kosten.

Nästa vecka...
Nästa vecka ska jag lägga tid på att läsa igenom alla regler och även läsa igenom mina scheman och kosten. Inte riktigt hunnit göra det ordentligt men det läser jag i veckan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229