Veckans ros får du

God morgon denna söndag och sista dagen på första veckans diet. Har bestämt mig för att ha uppdatering på hur det går på fredagar så håll utkik då om ni vill veta mer hur det går med tävlingen. Har precis tagit mått på min kropp så jag ska kunna se skillnaden mot inför tävlingen. Idag började jag dagen tidigt, klockan ringde sju och då var det full fart från första stund. Systerns barn är här så de har hållit en igång sedan första stund. Fick i alla fall i mig en tidig frukost och nu ska jag strax äta mellis så jag kan åka till gymmet efter de.

Har även nu hunnit med att planera datum och lägga in flera förberedda inlägg här till bloggen så det är skönt. Fick kört en maskin tvätt igår och det känns skönt att ha det klart. Nu ska jag kliva i träningskläderna och sen äta innan man ska ut och cykla i regnet. Som tur är behöver jag inte ha med mig något eftersom min väska är kvar nere på gymmet, det är ju skönt. Men ska ha med mig paddan utan att det blir dränkt så får lägga den i en plastpåse hehe. Men nu är det dags för äggmackor och det tackar jag ju aldrig nej till!

VECKANS ROS

Hade en sån underbart fin kund häromdagen, i fredags tror jag. En dam runt 65 kanske som sa "vad söt du är" till mig när hon stod och packade sina varor. Blev helt löjligt glad verkligen! Att en sån liten sak kan göra ens timme, dag, vecka eller liv så mycket härligare och gladare. Det krävs inte mycket för att glädja en annan person och det gör inte dig sämre för att du lyfter upp någon annan. Det är kul att ge komplimanger och det skapar en gemenskap även om man kanske inte känner varandra. Ingen kommer bli sur eller tycka du är konstig för att du säger något snällt. Oavsett om personen inte säger något så kommer det betyda något inom den personen och den kommer minnas det och tänka på det. Lika så med negativa saker så tänk på vad ni säger även om det är på skämt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229