Veckans

VECKANS MÅENDE
Mått skapligt, upp och ner men har oftast kunnat hantera mina dippar på ett bra sätt.
VECKANS BÄSTA
Midsommar middag med Elin! Så mysigt att bara äta pizza ihop, ha ångest ihop, deppa ihop, prata om livet ihop och framförallt skratta ihop och må lite bättre när vi åkte hem än när vi åkte hemifrån.
VECKANS SÄMSTA
Att jag fått ett bakslag. Vet inte varför men jag kom in i gamla vanor som jag inte gjort på evigt länge nu och kräkte upp de jag ätit. Kan inte förklara varför och det kändes inget speciellt, varken bra eller dåligt. Men känner inget sug efter att göra de igen så det blir inget mer med de nu.
VECKANS NEDRÄKNING
Att hela veckan ska passera för nästa vecka åker jag vill Stockholm med min bästa vän och barndomsvän för att spendera några dagar ihop. Ska bli så himla kul att umgås och att se vart hon har flyttat!
VECKANS TIPS
Alla drycker från lohilo som är mina klara favoriter just nu. Så förbannat goda och jag undrar vart de varit hela mitt liv. Kan dessutom tipsa om att de går att beställa på lohilo.com till ett bra pris på hela flak och använd dessutom rabattkoden annalydiae för extra avdrag på köpet.
VECKANS GODASTE
Trots att jag ätit alldeles för mycket godis och haft lite dille på cheese crunches som är så jävla gott så kommer jag säga vattenmelon. Det är så gott och man mår klart bättre efteråt än efter godis och chips!
VECKANS MEST LIKEADE BILD

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229