Varför började jag på Ica?

Jag vet att frågan dyker upp på många håll varför jag väljer att jobba på Ica nu trots att jag läst till både snickare och kost&träningskonsult.
Jag brinner verkligen för träningen och målet är att jobba med de i framtiden men just nu vill jag satsa på min egen träning. Samtidigt vill jag ha ett enklare jobb för att få en inkomst. Tidigare jobbat i butik, gillar jobbet och har erfarenhet av de så kommer antagligen kunna lära mig ganska enkelt.
Det som jag varit rädd för med att börja med ett nytt jobb är att jag inte ska klara av de och att jag ska få stress, ångest och bli sjuk.
Med min psykiska sjukdomsbakgrund så är jag otroligt orolig för att inte klara av att jobba utan gå in i väggen. Känts länge som att allt ska rasa och har därför varit noga med att jag inte vill jobba heltid. Jag vill börja lugnt och ett par dagar i veckan kan räcka att börja med för att känna på de.
Men det känns ändå bra och det ska bli roligt att äntligen känna att man behövs någonstans och få rutiner och något man måste göra.

Innan jag började var jag otroligt nervös men nu när jag varit där några dagar så känns allt mycket bättre. Trivs superbra och känner att jag klarar av att jobba utan att få den ångesten och deppigheten som jag haft innan. Jag är ju inte helt hundra frisk men en stor förbättring har skett och jag jobbar på de för att kunna göra allt jag vill i livet och även komma på vad och faktiskt vilja göra mer saker. Känns otroligt skönt att livet funkar i alla fall och att allt går åt rätt håll.

Nu ska jag börja morgonen, som alltid, med frukost! Innan jag ska till gymmet. Det är ben på schemat och jag ska komma igång med mina övningar från sjukgymnasten idag. För mina onda knän och ond rygg så ska vi prova att stärka upp mina sätesmusklerna för att se om de kan hjälpa mig. Svaga sätesmuskler kan ge resultat i att man får ont i knän eller rygg. Så har du ont i knäna så är det antagligen inte svaga knän. Sätet, vaderna och fotlederna är områden som kan göra att knäna börjar spöka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229