Varbergsloppet

Helgen är förbi och det ska bli skönt med en ny vecka om ni frågar mig!
Efter gårdagens gympass tog jag helt ledigt. Bara slappat och ätit massa onyttigheter och njutit. Eller lördag eftermiddag ställde jag upp några timmar som funktionär, gymnastikföreningen jag är med i arrangerad tillsammans med fotboll och friidrott ett lopp, varbergsloppet! Så där var jag med ledare, föräldrar och gymnaster och hjälpte till vid en vattenkontroll, men det va bara roligt.
Hann träffa mina syskonbarn och dess föräldrar en stund innan loppet, barnen plaskade i en barnpool medan jag och syrran njöt av solens värme i trädgården. Härligt! Lördagkvällen blev lugn.
Söndag startades med god frukost och städning och organisering i mitt rum, började slita ut lite kläder som ska skänkas iväg, då jag inte använder de, så de ligger nu på golvet och plötsligt kändes rummet inte längre städat...
I eftermiddags var vi på kalas för min systers sambo som fyller år imorgon, blev fika och bus med barnen och sådär. Riktigt trevligt. Avslutat i sängen nu med en lugn kväll. Planerat lite inför veckan och nu är jag helt slut, sovdags!!
Hoppas ni haft en god helg, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229