Var på g och nu är jag tillbaka på ruta ett...

Inne i en bra period trots att jag är betydligt svagare efter att ha missat massa styrketräning i och med ryggen. Innan jag skadade mig var jag verkligen på g och ökade i allt och kände mig ganska stark medan jag nu på de senaste veckorna ramlat tillbaka till ruta ett ungefär. Men hade en bra träning denna morgon på gymmet och trots att vikterna var tunga trots att de var mindre vikt än jag tog för några veckor sedan så hade jag roligt och det är ju ändå det viktigaste. Nu känner jag mig motiverad på att komma tillbaka! Motivationen ökar nu när jag ser att ryggen går åt rätt håll, jag får köra lite styrketräning och ryggen känns mycket bättre. Så väl nu igång med träningen känns det också roligare att sköta kosten. Inte för att jag ska ha någon diet eller ens tänka på vad jag äter utan mer bara njuta och äta lite av allt. Mindre och fler portioner och lyssna på kroppen. Märkt nu när jag slarvar med rutiner och så att kroppen inte bara blir tyngre utan också trött och slö. Har nästan varit uppe på 90kg men varför skämmas, jag orkar inte göra de mer, gjort de tillräckligt många år! Men nu måste jag tänka på hälsan mer och att må bra. Nu är jag glad och ganska obrydd, mat och godis gör mig glad så varför inte njuta av de. Ingen blir lyckligare av att jag är smalare eller mer tight. Ändra på sin syn på sig själv och trivas med sig själv är viktigare än hur man ser ut.

Dagens pass:
Bänk lutad 3x12
Smala lats 3x10
Pec dec 3x12
Korset 3x12
Stång till hakan i kabel 3x15

Sedan körde jag lite stabilitet och styrka för bålen samt rumpan. Sedan tog jag mitt pick och pack och promenerade hem igen. Provade förresten nya smaken från celsius, ananas kokos! Smaka verkligen pinacolada och var riktigt god. Enda som faktiskt var synd är att den är utan kolsyra, tror faktiskt den hade vart ännu bättre med de i. Men den får ändå 7/10 för smaken.

Nu är jag hemma och har precis ätit lunch. Tanken var att få skrivit massa men så kommer jag hem till ett internet som inte funkar så det blev svårt. Ska försöka skriva lite smått förberedande i mobilens anteckningar i alla fall så går det lite enklare sen. Men om någon timme knappt börjar jobbet för min del så snart dags att ta sig dit också.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229