Välplanerad vardag

Dagen idag började med att åka till flygplatsen med mina föräldrar, släppa av de och rulla vidare mot skolan. När jag var påväg från flygplatsen, som jag för övrigt kört för många gånger nu, så var jag så inställd på att jag skulle ta avfarten jag tar när jag kör hem. Men jag var ju fortfarande inställd på att jag skulle till skolan, så femtio meter ifrån avfarten inser jag detta och vet inte vart jag ska. Försöker hetsa upp gps men den hinner inte starta. Så jag lite snabbt läser på skyltarna och chansar på att köra framåt, efter vad jag trodde. Lyckligt nog hittade jag rätt, känns som jag börjar få grepp om storstaden nu haha.

Dagens skola var idag med fokus på analyser och funktionsanalys. Riktigt intressant att se hur kroppen funkar med olika skador, stelhet eller genetik som kan påverka en.

Ni vet de dagarna när man gör allt samtidigt. Ikväll är en sån dag. Väl hemma från skolan så drog jag nog ut de mesta ur kylskåpet, packa mat till imorgon, skala ägg, förbereda all frukost, mellis och så vidare samtidigt som jag skulle sätta in dagens matlådor i diskmaskinen och laga mat tills ikväll. Planerat kaos som tillslut blev välorganiserat! Mina dagar ser ju väldigt lite ut i kosten, även om man ska variera och jag ska försöka bli bättre, så har jag nästan alltid med mig samma mellis och så, det är enkelt och snabbt att packa ner.

Detta blev en liten avslutning på kvällen och ett riktigt lyxigt kvällsmål.

Nu blir det lite repetion av dagens studier innan jag lämnar in handduken och slocknar så gott med min lilla vovve i sängen. Mys. Får se hur mysigt jag tycker de är imorgon, beror på om jag får sova.

Fredag imorgon ju! Mys. Som en klasskompis reagerade, ”vad spelar de för roll, haha”. Vi går i skolan i vanlig ordning 9-18 imorgon så jag förstår om det inte spelar någon roll vilken dag de är. Men för mig är fredagen alltid positivt laddad. Min favoritdag. Bara för jag är glad för de nu så biter de la mig i röven imorgon, det är ju trots allt fredagen den trettonde!

God natt alla fina!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229