Vaknade upp och skrek

Godmorgon, eller ja, denna morgonen började väl inte helt smärtfritt. Vaknade ur en mardröm där jag stod i mitt rum och det kom in en kvinna och gav sig på mig. Började skrika på mamma och inte bara i drömmen utan ut i rummet också, sen vaknade jag med ett ryck innan jag tog mig för ansiktet och undrade vad som precis hände. Aldrig varit med om att jag drömt så att jag verkligen pratat och skrikit ut. Spännande och läskigt haha!
Men väl startat dagen så fick jag ett samtal från ätstörningsenheten. Min terapeut var sjuk idag. Så jag var väldigt glad att vi inte gått upp tidigt och redan åkt hemåt från Göteborg för att hinna till terapin. Hade inte vart kul att vara påväg tidigt på morgonen och bli uppringd att det var inställt. Så det blev en lugn morgon med att koka ägg till frukost och bara äta i lugn och ro.

Efter frukost beger sig bilen hemåt. Liten roadtrip där vi bland annat kommer stanna på gekås i Ullared om där inte är helt kaosartat med folk. Kommer bli en bra dag och uppladdning inför att jobba hela helgen, kommer bli bra!

Dagens form check inför stundande utmaning... spännande!

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Fin brun färg på kroppen och go macka.nouw.com/fobibella
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
åh tack snälla fina du!nouw.com/lydiaemanuelsson
Viktor Högnäs
Viktor Högnäs,
Gott med äggmacka! 😊 www.nouw.com/viktorhognas
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
ja alltid gott 😁nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229