Vad tränade jag igår...

Känner verkligen av hur pass mycket jag tappat under semestern efter gårdagens pass. Vaknade och kändes som jag hade kramp eller att jag skulle sträcka mig i ryggen. Ni vet den känslan som man får i nacken typ innan det knäcker till och man sträcker sig. Så sjukt obehagligt och man kan inte göra något utan man vet att det kommer knäcka till så fort man rör sig haha.
Men jag sträckte mig inte idag utan kände sen att jag har sån sjuk träningsvärk. Alltså det är nästan lite pinsamt haha. Tränade ju ben igår och vad ska man säga annat än att jag känner mig sjukt otränad delux verkligen när jag har träningsvärk i ryggen. Vet inte vad jag har gjort riktigt.

Nu ska jag i alla fall äta frukost och idag är det rygg och axlar på gymmet. Får se hur det går med ryggen nu haha. Tänkte även köra marklyft och där kan de bli lite kämpigt med ryggen. Men det är bara att kämpa och bygga rygg!

Har ni samma problem som mig? Råkade koka äggen lite för löst och då är det sjukt svårt att dela de till mackan haha. Men det värsta är när man kokar äggen för hårt, det är så sjukt tråkigt och knappt ens gott.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229