Vad ska jag göra för challenge?

Har ni haft ett bra julfirande? Det har jag haft och igår jobbade jag stängning på jobbet. Fått sovmorgon idag och börjar inte förens tolv. Så har precis ätit frukost ihop med Henke och gett han min julklapp. Nu blir de en lugn stund framför youtube innan jag åker och jobbar och han åker och tränar.
Sen ikväll är de familjemys hemma hos mina föräldrar. Kycklingwok vilket jag ser så fram emot efter all jävla julmat. Nä nu är jag glad att det är vanlig mat på gång igen. Sen är jag ledig imorgon vilket blir dunder. Ska väl träna och umgås med Henke i vanlig ordning!
Har ni tips på en annan youtube-film jag kan spela in? Funderar på mukbang eller någon challenge hihi. Kommentera och prenumerera på min kanal för fler videos i framtiden!

Årets julklapp, en ring från Caroline svedbom. Älskar den verkligen. Så så fin! Bra presenttips om ni ska önska er något eller ge bort något.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Beror ju på vilken publik du vill nå ut till? 😊 Om du satsar på någon särskild grupp och genre, att ge träningsråd eller så, eller vill ha mer visningar rent allmänt. Många kanaler har ju en tydlig inriktning och avviker inte ofta från det heller.

Tror du Youtube ändå reagerar om man laddar upp en video som innehåller musik, men klipper bort de delarna i Youtubs eget redigeringsprogram? Skulle YT ändå känna av och reagera på att det ursprungligen innehöll musik, eller är det bara vad som faktiskt visas offentligt sen som det gäller? Vid alla frågor och problem man får där, råder de en ju bara att fråga andra YT-användare...
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229