Vad jag saknar - återblickar

God morgon alla fina! Måndag morgon, ny vecka, ny energi och nya möjligheter. Efter en natts sömn med mycket konstiga drömmar, som att jag åkte snowboard runt området men det var ingen snö! Sov i alla fall väldigt tungt och tror jag var riktigt trött efter cyklingen igår kväll. Två mil satte sina spår. Måste ha varit de för varit som en klubbad säl verkligen. Men skönt va de och vaknade klockan sju redan trodde dock att klockan var nio och tänkte, oj vad länge jag har sovit, men efter en stund insåg jag att klockan bara var ju. Det förklarade lite varför jag var så väldigt trött.

Så nu ska jag nog somna om en stund. Får se om jag kan de. Hade varit skönt. Sen ska jag duscha och packa innan jag ska iväg. Solen skiner och det kommer förhoppningsvis bli en väldigt bra dag. Ska hinna cykla en sväng även idag är tanken och sen får vi se vad dagen har arr erbjuda.

Så tråkigt att vara ifrån styrketräningen, känns så konstigt. Svårt att förstå att man kan sakna de så mycket men snart är jag förhoppningsvis tillbaka. Saknar knäböj som jag inte kunnat köra ordentligt sedan december innan mitt ryggskott och så saknar jag bänken just nu! Den kommer jag förhoppningsvis kunna börja köra snarast igen, får prata med min kiropraktor och fråga han på onsdag vad han tror. Om det är en vecka vila från allt som gäller eller en månad eller ett halvår. Jag har ingen aning men förhoppningsvis kan jag börja köra något snart, även om jag inte kan köra knäböj och marklyft de första jag gör.

Kanske inte de snyggaste jag någonsin skådat men ändå, jag saknar att ens få köra fula knäböj!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229