Vad jag och min coach bestämde? Bytt?

Tidigare idag hade jag telefonmöte med min coach, eller tidigare coach blir det ju nu då. Inte trivts med hur han jobbat och inte tyckt han lyssnat på mig så jag har valt att avsluta de med han. Har däremot hittat en ny coach och satsar på ett bra samarbete med honom. Så ännu har inte planerna kring tävling 2019 dött utan jag byter och hoppas på bättre lycka här istället. Jag är i alla fall på bra humör och har bra inställning till de. Tror det kommer bli toppenbra helt ärligt. Litar fullt ut på att han gör ett bra jobb.
Svårt att lita på någon där man upplever många brister i arbetet. Jag blir sån som då kontrollerar och i detta faller dyker de upp fler och fler brister och då faller min tillit. Ska jag räkna på allt så kan jag göra mitt egna men ingen kommer då ta betalt för de. Jag kanske är hård men jag vill ha de korrekt och gärna på mitt sätt. Han erbjöd mg göra mitt egna schema och att han sen skulle godkänna de men helt ärligt, jag betalar inte han för att jag ska göra de själv i slutändan ändå, bara för att jag har mer kompetent.

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet och äter lite kvällsmål innan jag ska sova. Imorgon bitti ska jag iväg på terapi igen. Är inte supertaggad efter ett sommaruppehåll men det kommer säkert kännas bra efteråt. Sen efteråt får jag åka och träna så det ser jag fram emot!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229