Vad dricker ni?+dagens favorit

När jag kom till gymmet idag hade mitt hänglås gått sönder, alltså typiskt. Men fick som tur var låna ett så på måndag får jag ta med ett nytt.
Började träningen idag med uppvärmning fem minuter på crosstrainern eftersom jag kände mig totalt sträckt och stel i morse. Men träningen gick ändå bra och jag startade med 4x20x30kg marklyft! Tränar teknik i de just nu och försöker skynda långsamt. Det har alltid varit min svaga punkt och nu försöker jag verkligen komma igång med de på riktigt. Försöka köra på några veckor med tjugor så jag lägger en stadig grund och sen öka vikten långsamt. Så att jag inte skadar mig för det är inte värt de, för då förstörs allt! Så kämpar på och hoppas bli bättre i min klena rygg. Känns som jag anstränger mig till max och ibland får ont ändå, medan vissa står som ostkrokar med ryggen utan att få ont!

Dagens favorit från träningen blir: high row, som är en maskin med latsdrag. Fast istället för den fria vikten i kabeln så blir rörelsen istället banad. Var riktigt längesen jag körde den sist och kände att den hav riktigt bra kontakt idag! Körde en bonus efter seten med enarms dessutom, aldrig kört innan men det var helt okej också.

Efter träningen drog jag snabbt hem för att sen åka till stan och käka lunch och planera lite med min resepolare. Känns som vi har koll på läget och någon dag snart ska vi växla pengar!

Måste fråga er en sak, vad brukar ni dricka på träningen?
Jag älskar att ha nocco eller celsius och det senaste har jag haft pepsi max med mig haha. Fått olika reaktioner på detta om att dricka läsk på träningen. Vad brukar ni dricka. Detta är enda gången jag dricker läsk i princip så tycker jag kan få ha de då. Får jag välja att dricka läsk en gång så är de på träningen. Vet inte vad de är men behöver den extra boosten! Hur gör ni? Berätta gärna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229