Utmaningen är avslutad!!

En månad har gått och så bra det känns! Inget vitt raffinerat socker, bakverk, godis, chips och annat sötat på hela månaden. Min andra stora last och ovana har varit att äta i sängen, älskar att ta upp maten och sitta i sängen, kolla en serie och mys äta! Men en månad utan detta och det känns så himla bra, ska absolut fortsätta med detta. Ibland kan vara okej men absolut inte så som det varit innan.

När det kommer till socker så får jag absolut unna mig det men kommer försöka fortsätta hålla på det och minska intaget till en dag i veckan. Men som man vet så är det ju enklare att sakna något om man fick det nyss än om man inte ätit de på några veckor, tycker jag i alla fall. Nu startar jag dock en ny fyra veckors period utan. Mår så mycket bättre av de, känner av det direkt.

Så första dagen på utmaningen så ställde jag mig också på vågen och nu har jag ställt mig där igen, 30 dagar senare och den visade faktiskt 4kg ner. Målet var inte att tappa vikt alls men det visar också hur mycket vätska jag lagt på mig.

Första veckan var helt klart jobbigast. Men när den passerat så hade ja nästan vant mig, det blev lättare och lättare. Jag kände sug någon gång i veckan men helt hanterbart, inte så att jag vill lägga mig ner och gråta.

Efter fyra veckor så valde jag att bjuda mig själv på diverse sötsaker. För att jag ville det och helt utan ångest. Efter detta så väljer jag nu bort det i ytterligare fyra veckor. Sen får jag en fri dag innan jag kommer med utmaning nummer 3!

ASSSÅ ser ni hur gott! Nu kämpar vi fyra veckor för att få njuta snart igen! Inga problem, inte sant?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229