Utmaning 2.0

Så igår avslutade jag första utmaningen, inga dåliga vanor, som blev fyra veckor lång! Idag startar jag redan nästa utmaning. Efter gårdagens godis så är jag idag redo för att ta nya tag!

Utmaningen kommer denna gången gå lite hand i hand med den andra, kommer fortsätta hålla dåliga vanor borta. Förra perioden så valde jag att inte äta i sängen och att inte äta sötsaker! Alltså äta i sängen är en riktigt dålig vana jag haft och jag är glad att jag valt bort de och den kommer jag inte ta tillbaka, men även denna utmaningen blir sockerfri.
Kanske en lohilo glass någon dag bara haha.
Men denna gången adderar vi att skapa fler goda vanor! I den kategorin har jag valt att sätta upp följande: plugga mer, lägga in kläder i garderoben och inte på golvet, dammsuga rummet oftare, träna mer bålstyrka och träna mer rörlighet! Vissa saker går lite hand i hand med att vara en dålig vana men oavsett så är det dessa saker jag ska satsa på.

Tredje och sista delen av utmaningen handlar om självkänsla. Dessa veckorna handlar om att ha pondus, lita på sig själv och ha självförtroende. Är man då som mig som inte har de, då får man låtsas! Man måste tvinga sig själv, utmana sig själv att tro på sig och vara självsäker oavsett hur jobbigt de må vara just då, så är det de ett sätt att stärka de och bli bättre.

Så gott folk, sträck på dig, tro på dig själv och ta bort alla de där valen i livet som du tänker att du ska sluta med och har tänkt på under hela 2017!
Ta fram de sakerna som du vill göra, självsäkerheten och allt som krävs för att nå dina mål. Har du inga mål så är det hög tid att skriva de nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229