Underbar dag

Dagens pass:
Plan bänkpress 3x8
Lutad bänkpress 3x10
Kabelflyes 3x10
Flyes 3x10
Pec dec 3x10

Jag stack ner runt ett till stan med min fina vän för en lunch. Blev buffé med massa thaimat och sushi! Riktigt gott. Sen strosade vi runt i lite butiker och jag fick faktiskt med mig lite smått hem ifrån hm. Riktigt mysigt att träffa en saknad vän idag.
Sen hem och upptäcka att katten hade spytt i min säng... usch! Drog av mina lakan och drog vidare till två kompisar en stund sen. Blev bara lite lugnt med snack, film och mellis innan jag drog mig ner mot gymmet för träningen för dagen. Kan efter kvällen konstatera att kvällsträning inte riktigt är min grej. Värsta är nog att de är så mycket folk och så många skolungdomar som känns så osäkra och utseendefixerade tyvärr tycker jag.
Men träningen gick ändå helt okej även om jag kände mig trött.
Värsta när jag kom hem ikväll efter träningen var att dels så var min sänglampa trasig och dels så hade jag ju tidigare dragit av lakanen utan att bädda rent igen. Så det var bara att bädda och nu ligger jag i ett kolsvart rum med youtube på datorn, de är mitt enda ljus just nu. Snart blir det bums till söms! Hoppad du mår bra.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
muuuuums sushi <<<333 Hoppas du får en härlig fredag! <3 nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Hoppas du haft en bra fredag! 😃 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229