Tvättar skorna

Hade sett fram emot fredag, hade sett fram emot att köra marklyft och sett fram emot kvargen till frukost. Så vaknar jag, går ut med hunden och det ösregnar för övrigt. Hemma igen ska jag äta frukost och ser att jag inte ställt in kvargen i kylen igår...
Valde att äta den ändå faktiskt så det blev varm kvarg med saft i till frukost. Sen åkte jag till gymmet. Ville så gärna dit även om jag skulle ljuga om jag sa att jag mådde prima ballerina. Började känna mig lite varm igen och halsen kändes torr och raspig. Nä ingen toppform direkt och det kändes väl inte bättre när jag svettades redan på sjukgymnastiken. Så det blev några marklyft men det var de lilla. Mest sjukgymnastik, lite cykel och sen hem.
Nu har jag precis ätit makaroner och köttfärssås och ska vila innan jobbet ikväll. Mumsigt! Hoppas ni har en underbar fredag.

Tvättade av skorna med tvättservetter nu precis. Blev ändå liten skillnad bättre. Sulorna däremot var svåra. Tror jag får testa med tandborste och tandkräm, någon som vet om de funkar?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229