Tumör på magen

Denna veckan har gått fruktansvärt dåligt. Jag har dock mått relativt bra nu senare i veckan och efter förra helgen downpoint. Tog mig en cheatday ikväll för att nu då vara redo för helgen full med jobb och en nytändning och nya tag i dieten. Nu när min pms lagt sig och jag har en ny bra månad framför mig så känner mig nu riktigt taggad. Så nu är jag laddad igen för att klara de här. När ångesten vart som värst ville jag stundvis ge upp samtidigt som jag visste att jag verkligen vill göra de, men jag kände att jag inte orkade. Så nu hoppas jag det blir mycket bättre denna månaden framåt. Blir till att fylla i en ärlig enkät till min coach och hoppas han har bra tips och kan stötta mig den tiden på månaden speciellt.
Så till nästa vecka ska jag ladda upp med massor av grönsaker som jag kan ha och knapra på emellanåt när jag blir sugen på något. Jag är laddad i alla fall.
Haft en bra dag på jobbet och som sagt blev det fredags mys med godis ikväll. Uppladdning inför morgondagens träningspass innan jag ska vara hemma med min älskade vovve och på eftermiddagen blir det jobb till sena kvällen.

Tänkte även berätta om dagens operation. Hunden har varit och opererat bort en tumör på magen och för att det inte skulle sprida sig mer så har de plockat bort tre av hennes bröstvårtor. Operationen har gått bra och såret ser fint ut. Hon har såklart varit lite trött och dåsig idag men vem hade inte vart det efter en operation. Glad att det gått bra och skönt att hon är hemma. Nu hoppas vi att hon klarar sig undan fler sjukdomar och konstigheter. Tror vi varit hos veterinären 20 gånger bara under 2018! Det är helt sjukt. Stackars Märta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229