Tumör i magen...

Natten gick bättre och hungern börjar lägga sig. Förstår dock nästan redan varför folk längtar efter morgongröten. Avslutningsvis igår blev det till att dricka äggvita innan läggdags. Faktiskt godare än när jag försökte tillaga den i micron. Inte så att det var gott men det smakade lite salt och inte mycket mer. Tanken på att dricka ägg är nog mer skrämmande och värre än de faktiskt smakar.
Men på tal om gröten också så, jävlar va varm jag blir efter att ha ätit den. Inget jag uppskattar utan snarare att jag tycker de är jobbigt. Jag svettas så efter och skulle jag åkt till jobbet då hade man ju fått skämmas haha. Kanske måste börja göra gröten lite tidigare så jag kan låta den stå och svalna lite innan jag äter den! Annars får jag snart börja ha i isbitar haha.
Men hur som! Idag efter frukost och efter lite vila, så åkte jag ner till gymmet och nu kände jag äntligen att kroppen börjat vänja sig vid morgongröten och kan använda energin bättre. För min kropp är det en vanesak att äta olika eller också att inte äta alls. Kroppen blir van vid hur man brukar göra och första dagarna har kroppen haft lite svårt att utnyttja energin till fullo men jag känner att det är på g. Det börjar bli bättre.
Idag blev det ett benpass och det om något tar på energin men jag älskar att ha nya rutiner och komma upp i tid och sådär. Känns så mycket gladare även om jag är tröttheten själv just nu när jag ska vänja om mig. Dagens benpass blev fokus på framsida lår och för er som vill köra samma så körde jag dessa övningarna!

Knäböj
Marklyft
Utfall bakåt
Skridskoåkaren
Benspark
Sissy squat + hip thrusters
Sittande vadpress

Och som mina instagramföljare fick välja sist så skulle jag öka vikten i vadpressen så idag blev de 60kg, första gången någonsin. Kändes riktigt bra!
Så ett bra pass avslutades med mat och nu har vi precis varit hos veterinären med katten. Han har kissat inne ett par gånger nu de sista så det var bäst att kika vad det kunde vara. Dessvärre fick vi svaret att det troligtvis är en tumör i magen som stör tarmarna eftersom den gör tarmarna stela och magen blir orörlig då. Om det är detta som vi tror så har han kanske 1 vecka eller ett par tre månader kvar att leva. Man har ju tänkt på de tidigare i och med att han är gammal och eftersom han nu då råkat göra några olyckor. Men när man väl fick de klart för sig och veterinären sa de så rann mina tårar. Usch, tycker det är lika jobbigt alltid när det kommer till att djur blir sjuka.
Nu blir det lite vila och gos innan jag ikväll ska iväg på gymnastik tills sent.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229