Träningvärken från helvetet

Jag var så taggad på godis igår efter jobbet. Hade jobbat hela helgen och bestämt att söndag får jag äta godis. Så när jag slutade köpte jag en enorm påse och sen då väl hemma så tyckte jag knappt ens de va gott. Tio bitar senare mådde jag nästan illa. Inte alls likt mig. Men fick ätit lite godis och vad nöjd med de. Så somnade gott och taggade en ny vecka. Så har vi måndag idag, äntligen. Alltid lika glad när jag överlevt denna helgen. Mycket jobb och inte så kul tider heller. Så nu är de skönt att de är förbi.

Sen då dessutom få starta veckan med ett benpass säger man väl inte nej till. Vaknade dock med en träningsvärk från en annan planet. Alltså min överkropp har vart trött sen jag maxade bänken och efter gårdagens axelpass så är jag grymt stel i axlar, rygg och bröst. Trots att jag tyckte jag körde ganska enkelt igår.
Men det är väl skönt att känna att det gjorde gott!

Ben idag och det kändes bra. Även om knäet är lite ostabilt i snabba rörelser så funkar marklyften, hipthrusters och även hacksquatsen bra! Skönt att få pumpa lite och känna att man inte tappar allt man jobbar för.

Men nu ska jag hem och äta. En annan viktig komponent för att bibehålla och bygga upp de man tränar för. Sen i kväll blir de jobb som avslutning på helgen.
Hoppas er helg varit fantastisk och ha en bra start på nya veckan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229