Totalt kaos och examination

De senaste dagarna har jag verkligen inte hunnit gå in här och skriva. Jag kände att det inte skulle bli något bra utav de, eftersom vi haft hemläxa som jagat mig i fötterna när jag kommit hem. Så stress och samtidigt dötrött efter skoldagen med teknik och träning.
Därför har uppdateringarna legat lite lågt men nu är jag ledig nio dagar och då ska det bli mer uppdatering och även lite träning. Ska komma iväg till gymmet och äntligen få köra mitt egna race. Kommer självklart tänka på teknik och så vidare men dessa sex dagar har vi kört två helkroppspass om dagen i princip så nu ska det bli skönt med lite indelning. Tänkte börja med benträning imorgon, så tror jag behöver ladda upp med nocco eller pwo för att riktigt tagga till. Kroppen känns trött efter veckan men benen känns nog ändå okej, värre i överkropp.
Även huvudet är så slut. Det är mycket press att varje dag utmanas med prov och samtidigt hela tiden försöka hinna bearbeta och utvecklas. Man vill ju hela tiden bli bättre så det är mycket utveckling under kort tid och än mindre tid att hinna gå igenom och bearbeta allt man gått igenom och lärt sig. Så en veckas ledighet är precis vad jag behöver just nu känns det som.

Så sista vi gjorde igår var att vi fick våran tentauppgift. Lägga upp träningsprogram. vecka, månad och så vidare. Denna dagen började med lite genomgång av programmet ihop med kund, gå igenom övningar och sen hade vi utvecklingssamtal med våra lärare. Eftermiddagen var sedan tid för praktisk tenta. Jag var först kund och fick ett personligt träningspass. Sen var jag PT och körde ett pass med min kund.
Så skönt att denna kurs är avklarad och att jag blev godkänd! Ingen är lyckligare. En känslomässig resa men helt underbar utbildning. Nu gäller det att ladda om och ladda upp för nästa kurs.

Barebells firar alla segrar!

Veckans nya beroende och cravings! Linskakor med kalkon. Helt otroliga kakor, helt beroende av de verkligen.

Nu ska det bli skönt med en god natts sömn och imorgon tillbaka i mitt hemma-gym. Sen kommer morgondagen gå åt till städa, tvätta och förbereda mig för en kurs jag ska gå på lördag...

Liten kort update efter lite frånvaro, nu ska jag njuta av ledigheten och sen sova så jag sägen tack och hej för idag. Hörs vidare imorgon. Kommer upp ett benpass om ni är sugna, jag är sugen på att kötta ett!
Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229