Tog ett sömnens dygn

Vilken eftermiddag det blev igår, jag vart helt slut efter helgen. Ögonen var smala och tunga och ville stänga sig redan från morgonen. Så lyckades somna en timme efter lunch, en timme en stund senare och vid sju/åtta någon gång somnade jag och vaknade av att telefonen ringde. Trodde la klockan var åtta halv nio då, men då är den 22! Alltså snacka om sömntuta.
Somnade igen strax innan tolv på kvällen och vaknade sen i morse redo för träning. Sov hur bra som helst i natt. Vaknade runt halv åtta och hade inte vart uppe något alls under natten.
Men trots mycket sömn så har helgens godis satt spår så träningen var tung och seg. Men tog mig igenom de och körde idag ännu lite saker som jag haft paus ifrån dessa veckorna med ryggen. Kabelflyes och axelpressar vågade jag mig på idag. Lätt och kontrollerat så det gick bra! Kul att få köra lite riktigt.
Efter träningen blev deg pannkakslunch och lite fotografering innan jag kollade på greys anatomy ett avsnitt och lyssnar på regnet utanför. Ösregnar verkligen och ikväll ska jag ner till gymnastiken för träning. Så hoppas de hinner lugna sig.
Ska nu hoppa in i duschen och sen ordna med bilderna jag tog innan. Ska upp både här och på instagram, så håll utkik!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229