Tips till alla killar som inte vill ha några matchningar alls på tinder!

Ja, det finns många killar som visat mig att de inte vill ha några matchningar och sen finns de de som försöker och de blir heeeeelt fel... Här kommer en lista på saker du ska göra om du INTE vill matcha med någon!


  1. Ni kan också inleda ett samtal med något i stil med de som de killarna i mitt andra inlägg HÄR gjort!!

Jag lovar att inte matcha med er om ni följer mina råd. Det finns många stjärnor där ute har jag fått erfara. Här kommer några exempel.

  1. Ha enbart profilbilder iklädd solglasögon. De flesta killar ser bra ut i solbrillor, vilket gör det helt omöjligt för mig att avgöra om du är en etta eller en tia.
  2. Ha profilbilder med en eller flera personer ihop med dig i bilden. Ja man har då ingen aning om vem som är du, kanske hoppas du på att fånga fler personers matchningar. Med tanke på att alla gillar olika så kanske de funkar. Jag frågade en gång en kille vem som var han på bilden och han svarade att de var han till vänster och han förstod nog min besvikelse när jag frågade vem han till höger var...
  3. Ha gärna profilbilder där du visar upp din kropp, en riktigt sån skrytig spännbög tack, klipp bort ansiktet så lovar jag att inte swipa höger!
  4. Dina profilbilder får gärna vara bilder på bilar och byggnader. Jag kan inte bli mer ointresserad.
  5. När det kommer till din profiltext så ta gärna i från tårna, var god mot dig själv, lite för god, kanske trycka ner kvinnans roll också och skriv att du har flickvän!
  6. Det står att ni är 20-30 år men ni ser ut att kunna vara min pappa...
  7. Samma sak gäller om ni uppenberligen är under 18 men skriver att ni är äldre för att kunna använda tinder...
  8. Ni kan också inleda ett samtal med något i stil med de som de killarna i mitt andra inlägg HÄR gjort!!

Jag lovar att inte matcha med er om ni följer mina råd. Det finns många stjärnor där ute har jag fått erfara. Här kommer några exempel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229