Tips för att överleva vintern!

Här kommer en lista med mina allra bästa tips för att överleva mörkret och kylan som vi har en tid framför oss utav. Man får göra allt man kan för att få en så behaglig och mysig vinter som möjligt. Har ni fler tips så skriv en kommentar!
Tänd doftljus
Mys till det med fina ljus som doftar helt underbart. Senaste åren har det exploderat med doftljus i affären så det finns en doft för varje tillfälle och önskemål. Jag älskar att tända ljus och få en god doft i hela rummet. Perfekt inne på toaletten när man har gäster.
Träna
Passa på att träna. Jag är en person som knappt kommer ut på vinterhalvåret när man kan vara inne utan att få dåligt samvete. Då är det perfekt att passa på att åka till gymmet och träna. Det piggar upp den koman och trötthetszon man gärna faller in i på vintern. Passa på att fördriva tiden på gymmet, få endorfiner i kroppen och känn den sköna känslan efteråt.

Mysig morgonrock

Jag har en riktigt mysig morgonrock som jag på vintern kan leva i. Det är så skönt om man fryser att kunna dra på den bara ovanpå. Den är lite fleece liknande material så den är riktigt varm och go.
Tofflor
Jag har näst intill alltid kalla fötter. Är en person som oftast är varm i kroppen men med kalla fötter. Vintern är ju speciellt kallt på golv och så vidare och ett par goa tofflor är ju räddningen då. Så skönt att hålla fötterna varma, för många personer fryser i hela kroppen när fötterna är kallla. Så värm fötterna i vinter.
Tänk positivt
Försök tänka positivt för att behålla humöret uppe och att behålla motivationen. Det är lätt att bli deppig, omotiverad och tänka väldigt negativt nu när det blir mörkt och kallt. Sätt istället mål, lägg fokus på de och kämpa för att klara de. Då kommer du inte ha tid att tänka på tråkigheterna och tiden kommer springa förbi.
Baka pepparkakshus
Jag har en tradition att bygga pepparkakshus varje år och tycker det är väldigt mysigt. Tycker du om att pyssla så utmana dig själv att göra något riktigt fint eller annorlunda hus i år, det är roligt.
Smörj in dig
Det är kallt och jävligt ute och huden tar illa vid. Torr hud, torra läppar och spruckna händer. Ta hand om er själva och smörj in kroppen ordentligt för att slippa allt för torr hud.
Mys med folk du tycker om
Finns det något finare än att omges av nära och kära och mysa med en bra film nu när det är mörkt och murrigt ute. Skönt att krypa ner under en filt och bara ha de gött.
Planera sommaren
Många längtar ju till sommaren redan under vintern och vill bort ifrån mörker och kyla. Passa på att ta tiden att planera er sommar, så ni inte står där i maj och inte vet vad ni vill göra. Det kan vara superskönt att ta dagarna som de kommer men några saker är alltid roligt att planera in. Jag gillar att planera dagar när man hittar på något roligt och åker iväg på någon trip.

Gillar

Kommentarer

bohemianrhapsody
bohemianrhapsody,
Riktigt bra och peppande tips! nouw.com/bohemianrhapsody
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Kul☺️ Hoppas du får en bra höst och vinter! nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229